Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mit tegyek? Ma úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyek? Ma úgy alakult és barátnőmmel kimentünk egy csodaszép helyre . és szeretkeztünk:$

Figyelt kérdés

Amikor haza értünk hozzá elkezdett a volt barátjával beszélgetni..Ezzel úgy különösebb bajom nincs,mert végül is engem szert mert velem van és nem őt...(sajna a féltékenység mindig ott van...) Ma azt beszélték ugy hogy én az ölébe feküdtem hogy milyen jó lenne talizni hogy szereti ő is és a srác is meg ment a becézgetés és a szív küldözgetés..S...

Meg rákérdezett a srác milyen volt a napja= pill tigrisem kikísérem Ricsit és megbeszéljük puszika szeretlek...

NAGYON HÜLYÉN ÉREZTEM ÉS NAGYON FÁJT HOGY EZT KELLET AKARATLANUL IS OLVASNI A LAPTOPON!!! DE előtte kint pedig = azt mondta szert és hogy engem akar,akkor mért csinál ilyeneket???

Nem tudom,hogy szóljak-e róla neki mert attól félek .hogy sírni fog..vagy valmi ami rosszul esik neki mit tegyek emberek???????

2011. szept. 18. 20:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Te kinek írnál például olyat, hogy pill cicám kikísérem ....-t és megbeszéljük puszika szeretlek?
2011. szept. 18. 21:09
 12/24 WhiteLabel ***** válasza:
ha ennyire nyíltan csinálja, lehet hogy csak féltékennyé akar tenni, nem tudom, de ez ki fog derülni ha eréjesen kérdőre vonod, és ha kavarnak, szerintem jobb ha kidobod, a te érdekedben, inkább te most, mint ő később úgy hogy az is kiderül hogy félreqrt...
2011. szept. 18. 21:10
 13/24 A kérdező kommentje:

őőő féltékennyé??? ha azt akarja hogy összeverjem a paliát mert nem osztozok akkor megteszem!!!

- tettem fel egy másik kérdést amiben a lényeg volt hogy elmentünk a régi iskolájához ahol találkoztunk ezzel a sráccal és szia puszi arcra..nagyon hülyén éreztem magam...ahogy és azt hittem helyben összeverem de ottvolt a baátnője meg testvére ismerősei..majd leültünk igy a bandával és ő az ölemben ült a barátja meg a szélén a padnak de látott és egész végig perverzkedett= simizett,csokolgatott a fülemet harapdosta a végén nem birtam és rászoltam..lefehéredett és abbahagyta..

2011. szept. 18. 21:15
 14/24 A kérdező kommentje:

Akkor ilyenkor mit tegyek??

Kötötten rákérdeztem de azt mondja nem tenne féltékennyé senkit mert ő nem szenved egy paliért sem meg mer bunkósság.

2011. szept. 18. 21:37
 15/24 anonim válasza:
kamu
2011. szept. 18. 22:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Fake!
2011. szept. 18. 22:42
 17/24 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta hogy 6hónapig voltak együtt és 1-hónapban egyszer ha találkoztak de nem volt valami jó kapcsolat. Nem feküdtek le. És a pali nem volt sado-s tehát ahogy nekem legalábbis elmondta még ennyire sem mint én...

akkor ilyenkor????

2011. szept. 19. 18:09
 18/24 Alex Lion ***** válasza:
Te vagy 10éves vagy, vagy pedig valamilyen mondtatalkotási hibád van... Fiam, én sészegen egybefüggőbb mondatokat írok, és a helyesírásod is hagy kívánni valót maga után... Tanulj meg írni, aztán kérdezd meg újra
2011. szept. 21. 09:51
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Add meg neki amit kér!

Bánj vele, mint egy ribanccal!

"Szarj rá nagy ívben" és csak kefélni járj hozzá.

Közben keress egy tényleg hozzád illőt.

2011. szept. 21. 10:37
 20/24 anonim ***** válasza:

"Nem tudom,hogy szóljak-e róla neki mert attól félek .hogy sírni fog"

És itt eszembe jutott, hogy mindenki magából indul ki. A barátnőd egy férfit akar nem egy picsogó nyálgépet.

2011. szept. 21. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!