Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tegyek? Ma úgy alakult és barátnőmmel kimentünk egy csodaszép helyre . és szeretkeztünk:$
Amikor haza értünk hozzá elkezdett a volt barátjával beszélgetni..Ezzel úgy különösebb bajom nincs,mert végül is engem szert mert velem van és nem őt...(sajna a féltékenység mindig ott van...) Ma azt beszélték ugy hogy én az ölébe feküdtem hogy milyen jó lenne talizni hogy szereti ő is és a srác is meg ment a becézgetés és a szív küldözgetés..S...
Meg rákérdezett a srác milyen volt a napja= pill tigrisem kikísérem Ricsit és megbeszéljük puszika szeretlek...
NAGYON HÜLYÉN ÉREZTEM ÉS NAGYON FÁJT HOGY EZT KELLET AKARATLANUL IS OLVASNI A LAPTOPON!!! DE előtte kint pedig = azt mondta szert és hogy engem akar,akkor mért csinál ilyeneket???
Nem tudom,hogy szóljak-e róla neki mert attól félek .hogy sírni fog..vagy valmi ami rosszul esik neki mit tegyek emberek???????
őőő féltékennyé??? ha azt akarja hogy összeverjem a paliát mert nem osztozok akkor megteszem!!!
- tettem fel egy másik kérdést amiben a lényeg volt hogy elmentünk a régi iskolájához ahol találkoztunk ezzel a sráccal és szia puszi arcra..nagyon hülyén éreztem magam...ahogy és azt hittem helyben összeverem de ottvolt a baátnője meg testvére ismerősei..majd leültünk igy a bandával és ő az ölemben ült a barátja meg a szélén a padnak de látott és egész végig perverzkedett= simizett,csokolgatott a fülemet harapdosta a végén nem birtam és rászoltam..lefehéredett és abbahagyta..
Akkor ilyenkor mit tegyek??
Kötötten rákérdeztem de azt mondja nem tenne féltékennyé senkit mert ő nem szenved egy paliért sem meg mer bunkósság.
Nekem azt mondta hogy 6hónapig voltak együtt és 1-hónapban egyszer ha találkoztak de nem volt valami jó kapcsolat. Nem feküdtek le. És a pali nem volt sado-s tehát ahogy nekem legalábbis elmondta még ennyire sem mint én...
akkor ilyenkor????
Add meg neki amit kér!
Bánj vele, mint egy ribanccal!
"Szarj rá nagy ívben" és csak kefélni járj hozzá.
Közben keress egy tényleg hozzád illőt.
"Nem tudom,hogy szóljak-e róla neki mert attól félek .hogy sírni fog"
És itt eszembe jutott, hogy mindenki magából indul ki. A barátnőd egy férfit akar nem egy picsogó nyálgépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!