Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve járok barátnőmmel 3 évvel fiatalabb nálam (ő 15 én 18 ) még mindketten szüzek vagyunk természetes, hogy még nem szeretkeztünk vagy le vagyunk maradva?
hát ha követed a mai divatot: akkor levagy maradva.
szerintem ne velük foglalkoz hanem azzal ami 2tök közt van. szerintem beszéljetek róla, hogy le akar-e feküdni? vagy hogy még ráér-e?
szia!
hadd nyugtassalak meg :)
én is hasonló cipőben járok. én 16 vagyok a barátom 18 és nálunk is természetes hogy szüzek vagyunk :)
mi több mint 1 éve vagyunk és különösebben nem hiányzott a szex
azt nem mondom hogy soha... de így is imádjuk egymást és ennél fontosabb nincs (szerintem)
tudja h egyszer mindennek eljön az ideje és tiszteletben tartja a véleményemet :)
scak akkor feküdjetek le egymással ha lelkileg és testileg is elég felkészültnek érzitek magatok ehhez bár ez inkább a barátnőd irányából meghatározó
egyet jegyezz meg! :) soha ne erőltesd mert abból nem sülhet ki jó dolog.. ha a barátnőd akarni, kívánni fogja, majd akor cselekedjetek :)
Remélem tudtam segíteni :)
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!