Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reggel szeretkeztünk barátnőmm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggel szeretkeztünk barátnőmmel, és ez lenne a baj?

Figyelt kérdés
Nos, reggeli szeretkezésünk után, az egész péniszem, fityma makk meg maga az egész "botom" bedagadt, mintha valami alergiás rohama lenne... Nem vagyok semmire se alergiás, sohase voltam semmire se érzékeny. A péniszem normálisan 14 centi mereven, ebben a duzzadt állapotba a 17-et súrolja, szerintetek ez mi lehet? Fehér hámlás szerüség jött le róla, felhúzott állapotba... Okozhatja ezt gomba? Be Betadinoztuk ahogy észre vettük.. Véleményünk szerint gombás elváltozás! 21F / 20L
2010. aug. 10. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát sürgősen doki!
2010. aug. 10. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
én konkrétan csak azt láttam először, hogy 20L és hogy "szeretkeztem a barátnőmmel"..hát, kicsit furcsálltam a dolgot, de gondoltam, mai világban már semmin sem lepődhet meg az ember. aztán láttam az első mondatot, hogy "péniszem" és megijedtem, hogy 20 éves lány pénisszel.
2010. aug. 10. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
hasznaldk ki amig ien nagy kefeljetek reggeltol estig;)
2010. aug. 10. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:
az én pasimnak is volt ilyen....nem tartott esetleg túl sokáig,vagy nem szeretkeztek túl sokat mostanában?Mert neki attól volt hogy szokatlanul sokáig tartott akkor.
2010. aug. 10. 12:41
 5/12 anonim ***** válasza:
csak nekem tünt fel h 20L a kérdező?:)
2010. aug. 10. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
kedves utolsó...ck neked, mert nem tudsz olvasni...xD
2010. aug. 10. 12:46
 7/12 A kérdező kommentje:
ahelyett hogy ülsz a gép elött, kezedbe vehetnél egy nyelvtan könyvet, büdös paraszt... Az értelmes válaszolóknak köszönöm válaszaikat, kicsit megvoltunk ijedve, mondjuk én örülök :D még nem volt ekkora dákó a lábam között... De orvoshoz tutti nem megyek, szóval valami házi praktikát dobhatnátok.. Dobjam be a brokkit a fagyasztóba? egyéb..
2010. aug. 10. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:

nem tudtok olvasni? 21F / 20L a kérdés végén látható.

Kedves kérdező. Sürgősen forduljatok orvoshoz, addig meg gumivan alaposan használjátok ki a megduzzadt méretet.

2010. aug. 10. 12:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Használnám is, de a duzzadás olyan fokozott, hogy nem érzem a pötsöm külső részét..
2010. aug. 10. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagyok orvos. Lehet, hogy gomba, lehet, hogy nem. A hámlás pl. a gomba egyik jele. A megduzzadás nem valószínű. Esetleg másfajta gumit használtatok? Mert arra lehet allergiás reakciód. Mindenesetre tetszik, vagy nem, irány az orvos. Ha nem mész el, nem múlik el magától, ha később mész, csak súlyosbodhat. Házi praktika nincs, mert az sem tudjuk, mi bajod. Irány az orvos! És ne szeretkezzetek most, se gumival, se nélküle. Jobbulást.

2010. aug. 10. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!