Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre találhatnék pasit?
Figyelt kérdés
Eddig még sosem kellett keresnem, mindig valahogy összejött kisebb barátságokból 1-1 kapcsolat.
Most is van 2 barátom, akikkel összejöhetne, de velük nem szeretnék semmit barátságon kívül.
Tehát merre keresgéljek pasit? Hozzá kell tenni, hogy 90 kg vagyok, de állítólag szép arcom van. Nem nagyon szoktam eljárni így suliközben.
16/L
2011. szept. 17. 14:18
11/17 A kérdező kommentje:
Annyira béna vagy :DDD
2011. szept. 17. 14:49
12/17 Span válasza:
Hát most jól megbánthattad valamelyik személyiségét! De a másiknál még mindig van esélyed! Egyébként a férfi természetes lakóterülete a városokban és falvakban található! Ismerkedés céljából a szórakozóhelyeken igen nagy százalékban jelen vannak!
13/17 A kérdező kommentje:
Ahova én elmegyek szórakozni, ott legtöbbször szétesett emberek vannak :)) Jó kis reggae.. :D
2011. szept. 17. 14:54
14/17 anonim válasza:
azta.....fel keltetted az érdeklődésemet.....mit szolnál, ha találkoznánk????
nem szeretnék semmi rosszat csak szimplán találkozni, vannak fiú barátaim akik normálisak, lehet, hogy találnál köztük valakit.
Vagy ha nem, akkor lehetnénk barátok.
mit szólsz???
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi inkább itthon unatkozok. :D
Na béke :)
2011. szept. 17. 14:55
16/17 anonim válasza:
nem megbántani akarlak de sose gondolkoztál azon hogy ha lefogynál akkor több sikered lenne a pasiknál?
17/17 anonim válasza:
be mész a legközelebbi KOCSMÁBA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!