Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék olyan pasit, akivel jól kijövök, azonos dolgok érdekelnek, azonos a stílusunk, elképzeléseink. Stb?
Sosem volt pasim, persze lehet azt mondani, hogy túl válogatós vagyok, és hát bevallom az. DE ettől függetlenül egész életemben csak egy olyan pasival találkoztam, akivel úgy éreztem minden téren egy hullámhosszon vagyunk, ha lehet ilyet mondani egyformák vagyunk, persze nem, hisz ő pasi én meg nő.
Akik össze akartak velem jönni, külsőre sem tetszettek, de azért adtam esélyt, próbáltam őket megismerni, de totál mások voltak, nem bírtam volna velük sokáig, mert mindenben különböztünk. Ilyen kettő volt. Az az egy meg, aki tényleg tökéletes nekem, nem akar velem lenni, olyan mintha nem bírna elviselni, holott tényleg olyan, mint én. Miért van az, hogy akivel totál egyezik a stílusunk, ugyan azokat a dolgokat szeretjük, és tényleg olyan mintha ezer éve ismerném, mégsem szeret, de még csak haverként, barátként sem, hanem inkább kerül? Ő, hogy nem érzi, hogy pont egy hullámhosszon vagyunk? Szerintetek, hogy találhatnék, mégegy ilyen embert? Mert nekem már nem is az kéne, hogy hű szerelmes legyek, hanem, hogy legyen egy ápolt, intelligens srác barátom, akivel oda tudok menni ahová szeretnék, mert őt is azok a dolgok érdekelnék, mint engem, és külsőre pedig olyan stílusa legyen, mint nekem. Én már hívtam ide-oda és tudom, hogy szívesen menne, de valamiért nem akar, pedig semmivel sem vagyok kevesebb mint más, persze én azt sem mondom, hogy több vagyok, azt vettem észre, hogy mivel ő is egy csendesebb pasi, csak a beszédes lányok mellett van el, aki csendesebb lány azzal már 2 szót nem tud beszélni, és mintha ettől félne. Én azért van, amikor tök sokat tudok dumálni, csak sosincs rá alkalom, meg mintha már kerülne.:S
szerintem te csak szeretnéd, hogy egy hullámhosszon legyetek azzal a sráccal, akit szerintem nem is ismersz igazán és ezért hiszed azt amit.
a fő kérdésedre meg egyszerűen nem lehet normális választ adni .
dehogynem... sokkal több rokcer depressziós mint pl. gizdázó rapperek.
tehát visszafogottabbak, általában.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!