Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találhatnék olyan pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék olyan pasit, akivel jól kijövök, azonos dolgok érdekelnek, azonos a stílusunk, elképzeléseink. Stb?

Figyelt kérdés

Sosem volt pasim, persze lehet azt mondani, hogy túl válogatós vagyok, és hát bevallom az. DE ettől függetlenül egész életemben csak egy olyan pasival találkoztam, akivel úgy éreztem minden téren egy hullámhosszon vagyunk, ha lehet ilyet mondani egyformák vagyunk, persze nem, hisz ő pasi én meg nő.

Akik össze akartak velem jönni, külsőre sem tetszettek, de azért adtam esélyt, próbáltam őket megismerni, de totál mások voltak, nem bírtam volna velük sokáig, mert mindenben különböztünk. Ilyen kettő volt. Az az egy meg, aki tényleg tökéletes nekem, nem akar velem lenni, olyan mintha nem bírna elviselni, holott tényleg olyan, mint én. Miért van az, hogy akivel totál egyezik a stílusunk, ugyan azokat a dolgokat szeretjük, és tényleg olyan mintha ezer éve ismerném, mégsem szeret, de még csak haverként, barátként sem, hanem inkább kerül? Ő, hogy nem érzi, hogy pont egy hullámhosszon vagyunk? Szerintetek, hogy találhatnék, mégegy ilyen embert? Mert nekem már nem is az kéne, hogy hű szerelmes legyek, hanem, hogy legyen egy ápolt, intelligens srác barátom, akivel oda tudok menni ahová szeretnék, mert őt is azok a dolgok érdekelnék, mint engem, és külsőre pedig olyan stílusa legyen, mint nekem. Én már hívtam ide-oda és tudom, hogy szívesen menne, de valamiért nem akar, pedig semmivel sem vagyok kevesebb mint más, persze én azt sem mondom, hogy több vagyok, azt vettem észre, hogy mivel ő is egy csendesebb pasi, csak a beszédes lányok mellett van el, aki csendesebb lány azzal már 2 szót nem tud beszélni, és mintha ettől félne. Én azért van, amikor tök sokat tudok dumálni, csak sosincs rá alkalom, meg mintha már kerülne.:S

2011. jún. 4. 15:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem. Te nem vagy rocker.
2011. jún. 4. 16:35
 12/20 A kérdező kommentje:
Jajj én itt most nem a zenei stílusra gondoltam...:S hanem arra, hogy egy miniszoknyás, csini rucis lány és egy koromfeketébe öltözött tele láncokkal, acélbetétes bakancsos pasi azért csak csak nem illik össze, pl csak nem megy egy Barbi baba féle lány kemény rock koncertre vagy egy magamfajta, aki a popzenét halgatja, nem megy rap koncertre. Vagy pl sosem szerettem kocsmázni, hívtak, lehettem volna egy olyan banda tagja, szerettek is volna, és nekem sem volt bajom azokkal az emberekkel de egyszerűen nem vagyok olyan, aki délután csocsózgat egy kocsmába órákon keresztül, hogy lenne olyan pasim, aki pl. minden délutánját ott tölti a haverokkal?:O
2011. jún. 4. 16:50
 13/20 anonim ***** válasza:
ahány éves vagy,te kis barbibaba?
2011. jún. 4. 16:52
 14/20 anonim ***** válasza:
-a
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nem illünk össze, barbííí!:DDD
 16/20 A kérdező kommentje:
21, de amúgy nem magamra írtam a Barbi babát... lehet félreérthető volt.:P
2011. jún. 4. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne együtt egy "csini" lány egy "metalos" sráccal? Nem az számít ki hogy öltözik meg milyen zenét hallgat, hanem hogy vonzódsz-e hozzá, és hogy milyen ember.

Amúgy anno nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy hosszú hajam volt, fekete cuccokban jártam, szóval sztereotipikus metalos voltam, általában mégsem a hasonló stílusú lányok tetszettek. Az már más kérdés, hogy hozzád hasonlóan, a "csini" lányok meg nem akartak velem lenni, merthogy hűde gáz lenne rocker sráccal lenni XD

2011. jún. 4. 19:04
 18/20 anonim ***** válasza:
nem küldenél nekem egy képet privátra? felkeltetted az érdeklődésemet:)
2011. jún. 4. 19:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem az hogy gáz, hanem pl. sose láttam moziba menni rocker srácot, vagy épp ha nem is disconak nevezzük, mert oda én sem gyakran járok, de buliba sincsenek, vagy kávézóba, inkább ahogy néhány rocker ismerősöm, csak koncertekre járnak, oda meg én nem megyek. Valahogy úgy érzem, hogy akivel azonosak az érdeklődési köreink, azzal nem tudok beszélgetni semmiről, ez tök fura nekem....
2011. jún. 4. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem kell ám két embernek egyformának lenni hogy jó legyen egy kapcsolat, sőt...

Te diszkóba szeretsz járni, ő koncertre. Te moziba mész, míg ő inkább otthon nézne filmet.

És akkor mi van? Ezekre elmehetsz a barátaiddal/barátnőiddel, nem kell mindenhova a pároddal menni. Ha vonzódtok egymáshoz, akkor ez nem nagyon számít, olyan programot meg 100% hogy lehet találni, ami mindkettőtöknek tetszik. Megsúgom a rocker srácok azért nem járnak moziba mert oda a csaját viszi el az ember általában, és ha nincs neki, akkor nehéz... :D

2011. jún. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!