Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fogok kelleni senkinek? Mit tegyek?
Bárhová megyek, mindig nagyon megnéznek a férfiak. A nők is.
Hosszú szőke hajam van, csinos ruhákban járok, nőies a külsőm. Nem vagyok hárpia, sárkány, sem uralkodó típus.
Egy normális, meghitt, szeretetteljes kapcsolatot szeretnék.
Mégis nagyon magányos vagyok.
Taszítom az embereket?
25/L
De másban gondolom az vagy :)
És szerintem alapból kicsit visszahúzódó vagy a világ felé, de nekem az jön le, hogy egy értelmes és kedves nő vagy, szóval menni fog ez :)
Egy privát levélért szíves örömest kezdeményeznék ;) Érdekes lány vagy, tényleg szívesen megismernélek.
29F
"Én így névtelenül elmondhatom - ezért el is mondom - hogy lehet hogy hülye vagyok mert nem is létezik, de mindig is vártam és mai napig várok az igazira, mind testileg, mind lelkileg."
Magyarul csak egy magas, extra jóképű álompasival jönnél össze. Sajnos a nők nagy része ilyet akar, és nagy a konkurencia. Ezzel kiderült az is, miért vagy magányos.
Én úgy látom, már ott van a válasz azok között, amiket eddig leírtál... Azt írtad, hogy a férfitól várod a kezdeményezést (tehát ilyen értelemben 'klasszikus' vagy), másfelől pedig valószínűleg egy határozott, független, öntudatos nő vagy, aki - sejtésem szerint - erősen sugárzó és azt is sugározza magából, hogy mik az elvárásai. Ebben viszont már korántsem vagy klasszikus, inkább a modern, kemény nő képét testesíted meg, aki jól megáll a saját lábán. Érzed a kontrasztot? A legtöbb férfi ilyen nővel szemben nem tud kezdeményezővé válni, inkább fél tőled. Senki sem akar kiskutya lenni, akit a nője tart el, vagy aki fölött a nője 'uralkodik', csak mert anyagilag több nála. A korod alapján pedig már kifele jössz a könnyen ismerkedős időszakból, tehát egyre kevesebb korban hozzádillő, az elvárásaidnak megfelelő férfival találkozhatsz. Persze nem ismerlek, nyilván csak ez alapján tudok beszélni, amit itt leírtál.
Bár most, hogy belegondolok, ez a téma nagyon mélyre megy, egészen a férfi-nő szerepekig, meg a férfi ego működéséig...szóval hosszú, ha akarsz beszélhetünk róla chaten vagy levélben. Kíváncsi lennék a te szempontodra is ebben a kérdéskörben.
27F
"Egy privát levélért szíves örömest kezdeményeznék ;) Érdekes lány vagy, tényleg szívesen megismernélek.
29F"
Mekkora egy f.sz vagy hogy 29 éves létedre nem mersz ráírni! Pont ezt kifogásolja a kérdező! Hogy tudsz ekkora gyökér g.ci lenni! Hogy süllyednél el szégyenedben te sz.r!
Szerintem meg a lány is nyugodtan ráírhat, mi van abban? Ezt a szerepesdit nem kéne azért a végletekig erőltetni... Ezért van annyi magányos nő, mert ragaszkodnak ehhez a baromsághoz...élőben még oké, a férfi legyen a kezdeményező, de könyörgöm, ez a virtuális világ, egy emailbe még senki se halt bele!
Kedves kérdező: legyél kezdeményezőbb, ne várd a sült galambot, mert ma már a férfiak lusták, + el is vannak kényeztetve, sokkal több nő van mint férfi, ma már a nőknek is ki kell nyílniuk, és nem csak várni a herceget aki bekopog.
(és akkor még az is hozzájön, hogy egy komolyabb, felelősségteljesebb állásban levő férfi örül ha luk van a s*ggén, minthogy egyfolytában nők után koslasson)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
:)
"Mekkora egy f.sz vagy hogy 29 éves létedre nem mersz ráírni! Pont ezt kifogásolja a kérdező! Hogy tudsz ekkora gyökér g.ci lenni! Hogy süllyednél el szégyenedben te sz.r!"
Az a legszebb ebben a világban, hogy a társadalom eltartja azokat is akikben kevesebb az intelligencia mint egy kasztrált molylepkében.
Nos, a fennkölt megjegyzésekre képtelen vagyok reagálni, mivel nem az én nyelvemet beszéled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!