Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai Férfiak miért nem tudnak már küzdeni a nőkért, miért adják fel ilyen hamar? Egyszerűen homokba dugják a fejüket. Kiborít
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:57
Bocs, de az a haverod eléggé megjárta, de erről ő is tehet, hiszen hagyta is magát. Nem kell pénzzel udvarolni. Az a lány aki hagyja is , hogy a srác tízezreket csesszen ki az ablakon, akkor ne csodálkozzunk azon sem, ha ekkorát koppan szegény srác! Én nem várnám el egyiktől sem, hogy nekem fizessen mindent. Sőt, inkább olyan helyekre mennék el vele, ahol nem kell fizetni. Vagy én is fizetnék neki valamit, kölcsönösen. De a pénz nem válna a kapcsolatunk részévé.
Ennyi. Főleg nem tízezreket elb@đzni a nem biztosra.
A kérdező kommentje:
"nem löktem el magamtól és nem utasítottam el egyáltalán...és tudom azt is h vonzódik hozzám,mert érzem...de mind1.vagy lesz valami vagy nem...ezen már kár idegeskedni..."
Akkor valószínűleg csak le akar fektetni, te nem voltál vevő rá egyből hát hagyott a fenébe, inkább megy a könnyűvérű lányokhoz. Igaz,vagy lesz valami vagy nem majd találsz valakit aki a belső értékeidet is nézi...
Az olyan nők miatt, aki kihasznál minket aztán padlóra küld és még le is köp, még az értelmes nőktől is elveszi a kedvünket. Mivel az értelmes pasik ezután nem kezdeményeznek, a normális csajok bizonyos része is beribancosodik, hogy pasit kapjon. Persze ekkor már csak a gyökerek fognak rájuk ragadni, akik megdugják, aztán kirakják. Aki meg megmarad normálisnak az forever alone. Ördögi kör, amiből mindenki tudja, hogy lehetne kilépni, csak senki nem akar.
22F
Miért küzdjek én bármelyik nőért is amíg nem mutatott fel valamit?Pl. kedves velem, főz nekem valamit, csak úgy miért küzdjek egy nőért?!
Hogy utána sok nő kihasználja ezt aztán lábtörlő legyek?Köszi nem, először mutassatok fel valami emberi értéket csajok, aztán majd küzdök, addig ne várjatok semmit!
Másrészt ti mit tesztek egy pasiért?Semmit, ti sem küzdötök, semmivel sem értek többet mint egy férfi, hogy értetek küzdeni kelljen, semmivel nem vagytok többek csak mert puncitok van!!!
Senkinek a pi*sája nem értékesebb mint a farkam!
21f
tetszik azért a kérdező hozzáállása is "vagy lesz valami , vagy nem"
azért látszik, hogy mennyire odáig lehetsz a formáért , ha már te is lesz@rod :D
" Ha kell, akkor igenis érdemes meghunyászkodni, még ha nőből is vagy"
Ilyet egy nőnek hiába mondasz...a legtöbb inkább marad egyedül és elveszti élete szerelmét minthogy rizikozzon mint ahogy a férfiak teszik...azzal az ürüggyel, hogy nehogy az istenért a szerepek felcserélődjenek.Persze a férfi kell kezdeményezzen de lehetnek kivételek is.
"mégis mit tudnék tenni....megalázni nem fogom magam....senkiért,attól függetlenül mennyire bejön és szeretném ha lenne folytatása...de ne keverjük össze a szerepeket..."
Látod, ez a baj, ez a felfogás, persze a pasi alázkodjon meg, én nem szoktam futni egy nő után, ráakaszkodni ha nem érdeklődik irántam, a csajok csak várják, hogy történjen valami, te úgy állsz hozzá, hogy jólvan nem lép nem nyomul(pont azért nem mert nem csak megdugni akar téged) akkor nem is kell te nem teszel semmit hogy a pasid legyen, de tőle elvárod, te nem várhatod el, hogy küzdjenek érted mert te sem teszel a pasiért semmit, értékesebbnek gondolod magad mint őt, pedig egyenrangúság van, iylen felfogással már most borítékolom neked, hogy oylan pasijaid leszne kakik megdugni akarnak csak, meg kihasználnak, azt hiszed de jó szeret aztán koppnasz amikor kiderül, hogy megcsalt, vagy ne adj isten az iylenekből lesz később az, hogy a nőt ott hagyják egy gyerekel aki már saját hibájából tanulva keres egy jófiút aki majd eltartja őt meg a gyerekét.
Nagy gond van itt az emberek fejében, leginkább a nőkében, simán lehetne olyan pasijuk amilyet akarnak, de még sem lesz, mi férfiak meg sok mindent nem tehetünk, kedveskedek egy lánynak és akkor mellette van még pár pasi és a legjobbat választja a többiek meg koppannak, az udvarlásukkal ,beleölt érzelmekkel, energiával, idővel, pénzzel, persze a csaj nem tett bele semmit, neki könnyű, te könynen beszélsz kérdező, és akkor még iylet benyögsz, hoyg megalázkodni.
Ez is olyan téma amiről 12 órát tudnék beszélni egyfolytában, nagyon tájékozott lettem már az évek alatt benne.Ha szeretnél beszélgetni, vagy bárki aki szeretne iylenről az írjon.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!