Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a kurv@, hogy kiléptem egy rossz kapcsolatból, és miután lezártam magamban,2 év után új párkapcsolatot kezdtem?
Az egész ott kezdődött, hogy 18 évesen megismertem egy fiút, és hát beleszetettem, és látszólag ő is belém, és hát elkezdtünk járni. Nekem ő volt az első komoly kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességemet is.
Az elején minden szépnek indult, de idővel nagyon megváltozott, úgymond kimutatta a foga fehérjét.
Habár a kapcsolatuk egy évig tartott kezdve attól, hogy elég szégyentelen módjára, nem érdekelve, hogy hol vagyunk, mikor rájött folyton le akarta szedni, akár erőszakkal is a ruhámat (még a mai napig nem érti, hogy ez nekem miért nem tetszett), odáig, hogy megcsalt mindent megtett a kapcsolatunkban.
Ráadásul folyton megalázó helyzetbe hozott és ha vmit nem akartam azt vágta a fejemhez, hogy én nem is szeretem őt.
És még sorolhatnám tovább, s mindezek után azt mondta rám, hogy egy világ k.ja vagyok, amikor szakítottam vele, mert mindenképpen rám akarta erőszakolni, hogy 3-ban szeretkezzünk.
Ekkor még azt is mondta, hogy én fogom megbánni a szakítást, mert olyan pasit nind ő soha az életben nem találok.
Ám mindennek ellenére megismertem a mostani páromat 21 évesen, és rájöttem, hogy szép is lehet egy férfi mellett az élet.
Mellette igazi nőnek érzem magam, és a jövő nyárra tervezzük az esküvőt.
Ám erre a kedves exbarát (aki eddig le se sz@rt) folyton be akar kavarni.
Hogy lehet leállítani? Egyáltalán mit kezdjek egy ilyen egyénnel, hogy békén hagyjon?
- Úgysem találsz még egy olyan feleséget, mint én!
- Ki mondta, hogy olyat keresek?
Hát azóta történt 1- 2 érdekes dolog.
A drága exbarátomnak el lett magyarázva, hogy köztünk mindennek vége, és legyen szives békén hagyni, ha nem akar a rendőrségen magyarázkodni. Látszólag meg is értette, és azután megelégedettségemre nem halottunk semmit felőle. Egészen az esküvőmig, amit sikerült felejthetetlenné tennie...
Két hete volt az esküvőm, és hát csodák csodájára (még a mai napig nem tudom, hogy honnan tudta meg az időpontot, a helyet, meg minden) megjelent ő is az ebéden, és hát elszabadult a pokol.
Szegénynek eléggé feltűnési viszketegségje volt, ráadásul elég ocsmány módon viselkedett. Még akkor is mikor a rendőrök elvitték.
Igen, végül odajutottunk, hogy a rendőrség kellett elvigye.
Elég emlékezetesre sikerült az esküvő.
Ne foglalkoz vele jól tetted, meg jó hogy egy rossz kapcsolatban nem maradsz meg és vesztegetés az érveidet. :(
Amúgy ha a lány lelép vagy mással szeretne ismerkedni , mindig azt mondjak hogy k... a.
De ha a pasi félre meg mit mondanak..... ő férfi.
Kezd új életet és hanyagolt a múltat, nem vagy hibás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!