Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért én vagyok a kurv@, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a kurv@, hogy kiléptem egy rossz kapcsolatból, és miután lezártam magamban,2 év után új párkapcsolatot kezdtem?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, hogy 18 évesen megismertem egy fiút, és hát beleszetettem, és látszólag ő is belém, és hát elkezdtünk járni. Nekem ő volt az első komoly kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességemet is.

Az elején minden szépnek indult, de idővel nagyon megváltozott, úgymond kimutatta a foga fehérjét.

Habár a kapcsolatuk egy évig tartott kezdve attól, hogy elég szégyentelen módjára, nem érdekelve, hogy hol vagyunk, mikor rájött folyton le akarta szedni, akár erőszakkal is a ruhámat (még a mai napig nem érti, hogy ez nekem miért nem tetszett), odáig, hogy megcsalt mindent megtett a kapcsolatunkban.

Ráadásul folyton megalázó helyzetbe hozott és ha vmit nem akartam azt vágta a fejemhez, hogy én nem is szeretem őt.

És még sorolhatnám tovább, s mindezek után azt mondta rám, hogy egy világ k.ja vagyok, amikor szakítottam vele, mert mindenképpen rám akarta erőszakolni, hogy 3-ban szeretkezzünk.

Ekkor még azt is mondta, hogy én fogom megbánni a szakítást, mert olyan pasit nind ő soha az életben nem találok.

Ám mindennek ellenére megismertem a mostani páromat 21 évesen, és rájöttem, hogy szép is lehet egy férfi mellett az élet.

Mellette igazi nőnek érzem magam, és a jövő nyárra tervezzük az esküvőt.

Ám erre a kedves exbarát (aki eddig le se sz@rt) folyton be akar kavarni.

Hogy lehet leállítani? Egyáltalán mit kezdjek egy ilyen egyénnel, hogy békén hagyjon?

2011. szept. 16. 13:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

- Úgysem találsz még egy olyan feleséget, mint én!

- Ki mondta, hogy olyat keresek?

2012. máj. 22. 17:18
 22/26 A kérdező kommentje:

Hát azóta történt 1- 2 érdekes dolog.

A drága exbarátomnak el lett magyarázva, hogy köztünk mindennek vége, és legyen szives békén hagyni, ha nem akar a rendőrségen magyarázkodni. Látszólag meg is értette, és azután megelégedettségemre nem halottunk semmit felőle. Egészen az esküvőmig, amit sikerült felejthetetlenné tennie...

Két hete volt az esküvőm, és hát csodák csodájára (még a mai napig nem tudom, hogy honnan tudta meg az időpontot, a helyet, meg minden) megjelent ő is az ebéden, és hát elszabadult a pokol.

Szegénynek eléggé feltűnési viszketegségje volt, ráadásul elég ocsmány módon viselkedett. Még akkor is mikor a rendőrök elvitték.

2012. szept. 7. 11:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Remélem, legalább kihajította valaki.
2012. szept. 7. 18:07
 24/26 A kérdező kommentje:

Igen, végül odajutottunk, hogy a rendőrség kellett elvigye.

Elég emlékezetesre sikerült az esküvő.

2012. szept. 7. 19:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Ne foglalkoz vele jól tetted, meg jó hogy egy rossz kapcsolatban nem maradsz meg és vesztegetés az érveidet. :(

Amúgy ha a lány lelép vagy mással szeretne ismerkedni , mindig azt mondjak hogy k... a.

De ha a pasi félre meg mit mondanak..... ő férfi.

Kezd új életet és hanyagolt a múltat, nem vagy hibás. :)

2017. febr. 19. 18:27
 26/26 anonim ***** válasza:
Azóta jól vagytok a férjeddel?
2017. febr. 19. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!