Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért én vagyok a kurv@, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a kurv@, hogy kiléptem egy rossz kapcsolatból, és miután lezártam magamban,2 év után új párkapcsolatot kezdtem?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, hogy 18 évesen megismertem egy fiút, és hát beleszetettem, és látszólag ő is belém, és hát elkezdtünk járni. Nekem ő volt az első komoly kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességemet is.

Az elején minden szépnek indult, de idővel nagyon megváltozott, úgymond kimutatta a foga fehérjét.

Habár a kapcsolatuk egy évig tartott kezdve attól, hogy elég szégyentelen módjára, nem érdekelve, hogy hol vagyunk, mikor rájött folyton le akarta szedni, akár erőszakkal is a ruhámat (még a mai napig nem érti, hogy ez nekem miért nem tetszett), odáig, hogy megcsalt mindent megtett a kapcsolatunkban.

Ráadásul folyton megalázó helyzetbe hozott és ha vmit nem akartam azt vágta a fejemhez, hogy én nem is szeretem őt.

És még sorolhatnám tovább, s mindezek után azt mondta rám, hogy egy világ k.ja vagyok, amikor szakítottam vele, mert mindenképpen rám akarta erőszakolni, hogy 3-ban szeretkezzünk.

Ekkor még azt is mondta, hogy én fogom megbánni a szakítást, mert olyan pasit nind ő soha az életben nem találok.

Ám mindennek ellenére megismertem a mostani páromat 21 évesen, és rájöttem, hogy szép is lehet egy férfi mellett az élet.

Mellette igazi nőnek érzem magam, és a jövő nyárra tervezzük az esküvőt.

Ám erre a kedves exbarát (aki eddig le se sz@rt) folyton be akar kavarni.

Hogy lehet leállítani? Egyáltalán mit kezdjek egy ilyen egyénnel, hogy békén hagyjon?

2011. szept. 16. 13:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gázolj az önérzetébe, hátha megelégeli és békén hagy.
2011. szept. 16. 15:27
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős.. Egyszerűen ne foglalkozz vele, mert ha azt teszed, csak fát raksz a tűzre, és az ilyeneknek nincs szégyenérzetük! Tégy úgy, mintha nem is létezne!
2011. szept. 16. 19:32
 13/26 omba ***** válasza:
100%

Egy infantilis hülye.

Én azt tanácsolom, SEMMIféle kapcsolatba ne kerülj vele, ne beszélj, ne válaszolj, semmit, mert mindent bátorításnak vesz.

Nézd annak, ami: egy nagy semmi!

2012. jan. 24. 10:58
 14/26 anonim ***** válasza:
Ne kommunikálj vele, ha továbbra is zaklat, jelentsd fel.
2012. jan. 24. 11:37
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
leíroma történetem,mert aszem egy cipőben járunk.anno otthon nem volt jó a helyzet,családon belüli erőszak,14 évesen már mostam főztem leki roncs anyámra,kétségbesetten akartam valkihez tartozni,hát jött a nagy szerelem,vagyis azt hittem,17 voltam amikor külön mentem otthoról,önellátó lettem gürcöltem,tanultam,késöbb hozzá költöztem,de menni kellett mert nem fizette albiját,otthon meg nem igazán látták szívesen,akkor még nem tűnt fel miért is,a linksége miatt,lassan én tartottam el,az én általám fizette albiban,bántalmazni kezdett,megcsalt stb,14 évesen jöttem vele össze kétségbeesve,18 évesen menekülni próbáltam tőle kétségbeesve,csöbörből vödörbe.Nem volt könnyű kellet neki a balekja,nem hagxott,de én se magamat,kiléptem,na én voltma minden k--rva,aztán megtaláltam a mostani férjem aki melett 10 éve a mai napig nőnek érzem magam.Szeret,kedves.sokan furkálódnka elenünk,talán irigyek,azoktól kaptam meg a hogy merted szegény exet kitenni egy büdös... vagy akik hasonlóan rossz kapcsolatban éltek és nem mertek akartak lépni,és a saját gyávaságuk miatt engem ostoroztak hogy nekem volt annyi erőm,hoyg ebből kilépjek.Egy ismerős azt mondta miután elmondtam hogy meg is vert,"hogy na és,mbiztos egérdemleted,ezért nem kellett volna otthagynod,most túl boldog vagy verés kéne megint.Később kiderült ez a nő gyakori vendég volt az egyik korházban.Sajnos munkám során hasonló nőkkel fogalkozom,és megpróbáltam segíteni azok után is hoyg ő hogy vielkedett,élet kockáztatásával mentettük ki a a pasatól egy olyan helyre ahol biztonságban lehetett volna,de ő vissszament.Sajnos sok ember irigy rosszindulatú szűklátokörű és ostoba,lekell szarni megmondani aki bezsól,hogy a saját telkén söpörjön,és élni a saját életed,külünben bedilizel majd.És megszakitani az ilyennel minél előbb a kapcsolatot,mert csak kárt okoz,lesziv,energiavámpirkodik rajtad,nem birja elviselni hoyg te túl léptél rajta.Nekem sajnos exel rendőrségig fajult a dolog,egy évembe telt mire lepttant rólam,de sajnos azóta is vannak áldozatai,neki ugyanis nem nő kell hanyem pótanya aki ellátja,eltartja,mert othonról kivágtak mint macskát szarni a linksége végett.Szóval légy erős és boldog az új kapcsoltba mutásd ezt exbarátod felé a kisugárzásddal,és közöld ha tovább erőszakoskodik te is durvább eszközökhöz nyúlsz az ilyenekkel csak igy lehet...
2012. jan. 24. 11:40
 16/26 anonim ***** válasza:
Bélbózütő
2012. márc. 16. 21:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Állítólag egy zaklatónak egyszer kell határozottan nemet mondani, aztán annyit sem reagálni a próbálkozására, hogy elküldöd a fenébe.
2012. márc. 16. 22:06
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyértelmű, hogy életed legokosabb döntését hoztad meg, amikor szakítottál azzal az öntelt barommal. Nem szeretett, sőt megalázott téged.

Légy boldog a mostani pároddal.Okosan tettél mindent.

Hogyan koptasd le?

Közöld vele telefonon, ha nem hagy békén zaklatásért feljelented. Ha elsőre nem fogja fel, jelentsd fel! És ne fogadj tőle se hívást, se semmit, ne süllyedj az idióta szintjére.

24/N

2012. máj. 22. 10:37
 19/26 omba ***** válasza:
Abban igaza van, hogy "olyan pasit nind ő soha az életben nem találok. " - Ritka az ennyire bunkó, az tény.
2012. máj. 22. 10:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Golyó a fejébe!
2012. máj. 22. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!