Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet ismerkedni mostanába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni mostanában egyedül egy nőnek? Mert sokszor egy boltban, étteremben, szomszéd autóban stb. elsőre valakivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, mégsem lépnek a férfiak!

Figyelt kérdés
A esti szórakozóhelyek látogatása barátnőkkel nekem nem stílusom. Szimplán egy hétköznap délben meg valahogy úgy látszik nem megy, pedig sokszor tényleg megvan a kontakt... Más is van így ezzel?
2011. szept. 15. 22:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"a szemezesen tul, pl a boltban megkerheted, hogy vegyen le valamit neked a felso polcrol, vagy ilyesmi. Ha erre se harap ra, akkor NEXT. "

És honnan tudjam, hogy akar valamit és nem csak nem érte el a felső polcot?

2011. szept. 16. 01:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Abbol ahogy rad nez, vagy ahogy radmosolyog. Atyavilag, ha meg ezt se tudjak a pasik, akkor tenyleg nagy gaz van.

Mellesleg, ha a peldanal maradunk, elejtesz egy kommentet arrol, amit eppen levettel, vagy valamirol, es akkor mar akar el is kezdhettek beszelgetni.

Ha nem megy, akkor sincs gond, mert akkor csak egy udvarias gesztus volt.

2011. szept. 16. 01:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Arról, hogy a pasik nem annyit közelítenek a nők tehetnek :) a foglalt nők többsége egy közeledést nem tud, nem akar kedves gesztusnak venni, hanem akkora az ego manapság, hogy a legapróbb közeledést is tolakodásnak, sértésnek, pofátlanságnak veszik! így nem csoda ha kiég az átlagos pasikból az önbizalom.

Kérdezőnek: igen, lépj te, valami kétértelműt:)

2011. szept. 16. 07:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Szamit a hely es az ido. Amikor az emberek rohannak, sem idejuk sem kedvuk nincs megallni, pl szomszed auto. A bolt es az etterem mar sokkal jobb, foleg estefele vagy hetvegen. Attol hogy egy no megnez meg nem tudhatom hogy ismerkedne is vagy csak a szemeit mereszti. :) Ha mar sikerul valahogy osszefutni es beszelgetes is kialakul akkor annak mar lehet folytatasa.

35F

2011. szept. 16. 08:36
 15/19 A kérdező kommentje:

"Ki kell, hogy abranditsalak, nem fogjak bevallalni a kezdemenyezest. Okokat nem mondok, ugyis tudja mindenki."

Túl nagy lett a férfi egó? Vagy gyávábbak?

2011. szept. 16. 09:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lett nagy a férfi egó, sőt. Néha a nők úgy tudnak sérteni, hogy az tényleg fáj. Nem elég az, hogy "bocs, de nem érzek irántad semmit", hanem gyakran hozzátesznek még valami szép "kritikát" is, mintha nekik joguk lenne ehhez. Azt hiszik, mivel a férfinak erősebbnek kell lennie, ezért kötelessége mindent eltűrni, és hogy könnyebben viseljük azt, ha megbántanak. Mert az igenis bántás, ha csak azért megaláznak, mert egyszerűen nem jössz be nekik (ja és sokszor még arra se találnak méltónak, hogy legalább ismerkedjenek veled, de ez igazából az ő bajuk, mert nem fogják megtudni, hogy mit veszítettek). Elég nehéz kiigazodni a nőkön, mert egyrészt sokan jönnek azzal, hogy ők aztán nem alkalmazkodnak senkihez, ők nem fognak főzni egy férfinak stb., mert az milyen izé már, hogy "kihasználják" őket, elhajtják a próbálkozókat, utána meg sírnak, hogy senkinek nem kellenek, nem becsülik meg őket. Tisztelet persze a kivételnek, csak sajnos ők vannak kevesebben. A hagyományos férfi-nő szerepek egyre inkább eltűnnek, a nők "öntudatosabbá" válásával felfordultak a régi viszonyok, de azt ugyanúgy elvárják, hogy a férfiak teperjenek értük, aztán jó páran majd megalázhatják a próbálkozókat. Nagy tévedés, hogy mi, férfiak mindent elbírunk, és mindent el KELL bírnunk. Ráadásul a média azt sugallja, hogy csak a tökéletes übermacsó férfire van igény, tovább rombolva sok férfi énképét. Igazából azt kellene belátni, hogy kétoldalú a dolog, mindkét félnek tennie kell a javulásért, de a nők feladata lenne, hogy ne hajtsák el azonnal a próbálkozókat (ráadásul sokszor minősíthetetlen hangnemben), legyenek valóban nők (a partiribik és a hozzájuk hasonló emberkék nem azok, mert ha ők nem tisztelik magukat és magukban a nőt, akkor a férfiak sem fogják őket tisztelni), és ne higgyék azt, hogy mekkora poén már megalázni a férfiakat. Ezzel csak az a baj, hogy a még meglévő kevés normális nő is áldozattá válik, és tényleg nem mennek oda hozzájuk a férfiak, sokszor pont a hülye nőszemélyek viselkedése miatt.
2011. szept. 16. 10:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam lépni, pláne ha látom a lányon/nőn hogy bejövök neki és nekem is szimpatikus...kár hogy mind elutasitást kapok.Most biztos furán hangzott de többször is megjártam, hogy a csaj bámult nagyon a szemeimbe(nem tiniről van szó...) aztán szépen odamentem 2.ik alkalommal és közölte velem hogy foglalt...ez mások szeme láttára történt...szar ez az egész, de a föld forog tovább...csak jelezzetek csajok, hogy adjon egy kis erőt odamenni hozzátok, mert már elöttetek leépitett egy tucat nő aki nem tudja mit akar.
2011. szept. 16. 10:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

És nagyon nem birom ezt a roh*dék szemét stilust(Túl nagy lett a férfi egó? Vagy gyávábbak?)

Ne gyávázzon le senki azért mert jó sok pofára esés után elkezdek sokkal óvatosabb lenni és már nem kezdek lázba jönni mikor látok egy csinos nőt aki megajándékozott engem a pillantásával.Ilyen hozzáálással, hogy mi gyávák vagyunk, inkább hagynálak egyedül, hogy a "ki vagyok én, én vagyok a NŐ" felfogásoddal öregedj meg és kritizáld örökké a férfiakat, azért mert nem olyanok ahogy te elképzelted, ahelyett hogy elfogadnád...úgyanugy ahogy elvárjátok tőlünk, hogy elfogadjunk minden hibát bennetek.

2011. szept. 16. 11:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Hiába winnyogsz kedves kérdező, bár átérzem a problémád, de nem értek ezzel egyet a semmire nem vezető, kizárólag nők által művelt notórius nyavalygással. Nem halsz bele, ha kezdeményezel! Ezzel nem szűnsz meg nőnek lenni, nő is kezdeményezhet egészen nyugodtan. De ha szeretnéd tartani magad a 'hagyományokhoz', hát ne szólíts meg soha senkit, s majd azon kapod magad nem is olyan soká, hogy 80 évesen leélted egyedül, érzelmek és társ nélkül az életet. Enjoy it!
2012. júl. 4. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!