Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni mostanában egyedül egy nőnek? Mert sokszor egy boltban, étteremben, szomszéd autóban stb. elsőre valakivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, mégsem lépnek a férfiak!
"a szemezesen tul, pl a boltban megkerheted, hogy vegyen le valamit neked a felso polcrol, vagy ilyesmi. Ha erre se harap ra, akkor NEXT. "
És honnan tudjam, hogy akar valamit és nem csak nem érte el a felső polcot?
Abbol ahogy rad nez, vagy ahogy radmosolyog. Atyavilag, ha meg ezt se tudjak a pasik, akkor tenyleg nagy gaz van.
Mellesleg, ha a peldanal maradunk, elejtesz egy kommentet arrol, amit eppen levettel, vagy valamirol, es akkor mar akar el is kezdhettek beszelgetni.
Ha nem megy, akkor sincs gond, mert akkor csak egy udvarias gesztus volt.
Arról, hogy a pasik nem annyit közelítenek a nők tehetnek :) a foglalt nők többsége egy közeledést nem tud, nem akar kedves gesztusnak venni, hanem akkora az ego manapság, hogy a legapróbb közeledést is tolakodásnak, sértésnek, pofátlanságnak veszik! így nem csoda ha kiég az átlagos pasikból az önbizalom.
Kérdezőnek: igen, lépj te, valami kétértelműt:)
Szamit a hely es az ido. Amikor az emberek rohannak, sem idejuk sem kedvuk nincs megallni, pl szomszed auto. A bolt es az etterem mar sokkal jobb, foleg estefele vagy hetvegen. Attol hogy egy no megnez meg nem tudhatom hogy ismerkedne is vagy csak a szemeit mereszti. :) Ha mar sikerul valahogy osszefutni es beszelgetes is kialakul akkor annak mar lehet folytatasa.
35F
"Ki kell, hogy abranditsalak, nem fogjak bevallalni a kezdemenyezest. Okokat nem mondok, ugyis tudja mindenki."
Túl nagy lett a férfi egó? Vagy gyávábbak?
És nagyon nem birom ezt a roh*dék szemét stilust(Túl nagy lett a férfi egó? Vagy gyávábbak?)
Ne gyávázzon le senki azért mert jó sok pofára esés után elkezdek sokkal óvatosabb lenni és már nem kezdek lázba jönni mikor látok egy csinos nőt aki megajándékozott engem a pillantásával.Ilyen hozzáálással, hogy mi gyávák vagyunk, inkább hagynálak egyedül, hogy a "ki vagyok én, én vagyok a NŐ" felfogásoddal öregedj meg és kritizáld örökké a férfiakat, azért mert nem olyanok ahogy te elképzelted, ahelyett hogy elfogadnád...úgyanugy ahogy elvárjátok tőlünk, hogy elfogadjunk minden hibát bennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!