Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes együtt lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes együtt lenni egy olyan férfival, akivel naponta találkozol, keveset (1 v.2 óra) vagytok együtt, de nem tudja a nap többi részében mondani/megírni, hogy szeretlek, vagy hiányzol?

Figyelt kérdés
És ez több mint fél éve van. Azzal magyarázkodik mindig, hogy a férfiak nem írkálnak mindig ilyet, mert természetes, hogy szeretik a nőt. De nekem kell, hogy legalább egyszer tudassa velem, hiányzom neki.
2008. márc. 10. 21:54
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ez nem igaz!!!!!!!

Ne már!!!

Csak én ismerek olyan pasikat akik igenis írnak és szépeket és sokszor!!

Sőt a tesom pasija visszafogott, tartózkodóbb, együtt élnek, mégis ír neki! Nem csöpögőset, de azért írja ha hiányzik, hogy szereti stb.

Mi pedig szerelmeseket írunk! Nagyon jó! De majdnem minden pasimmal így történt ez. Persze lehetnek kivételek, csak gondoltam leírom.

2008. márc. 12. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jo nektek,hogy minden nap találkoztok...bárcsak én is a barátommal így találkozgatnánk minden nap!!!:) Visszatérve a kérdésre: Szerintem hagyd ott a picsába!Ha annyit nem érsz neki,hogy sms-be megírja,hogy szeretlek stb. akkor tök felelsleges.Szóban legalább mondja???Az én barátom mikor ír sms-et a végén mindig ott van,hogy "imádlak és kívánlak".Ez a minimum szerintem.De a te dolgot,hogy hiszel neki és megalázod SAJÁT magad ezzel a csávóval.
2008. márc. 13. 16:47
 13/14 anonim ***** válasza:
SZerintem is jol esik egy lanynak ha a pasas ir, de a tulzott irogatas meg telefonalgatas az mar remiszto. Nem minden pasas egyforma. Volt nekem olyan pasasom aki irogatott, meg hivogatott naponta, ez jol esett tokre orultem. aztan ez atcsapott oda h ellenorzo szintube, ha nem valaszoltam rogton mi van massal vagy etc. estenkent melo utan telefon valyon otthon vagyok vagy kimentem szorakozni vki massal. szinte mar nem volt maganeletem. aztan jottek a kerdesek hova mesz kivel mikor jossz miert. ezek mar nagyon idegesitoek. mi is szakitottunk, es bennem ez valtotta ki. a mostani pasim mas. O is ir bar kezdetben tobbet melohelyrol email, sms, stb. aztan ezek alabb hagytak mar nem volt annyi sms meg email, mert biztosabb volt a dolgaban. eleinte zavart es jart az agytekervenyem mi van nem szeret mar, mit csinalhat meg ilyenek. de imadom ezt a pasit es elfogadom h ilyen. igen pasik csak egy dologra tudnak koncentralni egyszerre. ok mas milyenek. ez van. szerintem legy turelemmel feleje es probald megerteni.
2008. márc. 14. 03:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem itt valami probléma van - de talán nem akkora, mint gondolod. A férfiak tényleg így gondolják, hogy ha naponta találkoztok, minek írni?

DE! Ha szeret, és tudja, hogy szívesen vennéd - akkor bizony néha írnia kéne!

Úgyhogy mondd meg neki, hogy örülnél, ha néha küldene ilyet. Ha ezután sem fog, vagy fantáziátlan lesz, az már komolyabb gond. Akkor hiába szeret (esetleg) - ha nem tud rád odafigyelni, vagy nem szán rád ennyit.

2008. ápr. 30. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!