Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudja a barátnőm hogy útálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja a barátnőm hogy útálom azt amikor a volt barátjával találkozik, és mégis . Miért?

Figyelt kérdés
Tudja hogy idegesít, és fáj nekem, hogy találkozik a volt barátjával, és mégis minden nap beszélnek, és heti 1-2x találkoznak.Szeretem őt, és ő is engem, tudom ! Mit tegyek ?
2011. szept. 14. 17:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Majnem mindenkinek (tisztelet a kivételnek) itt az volt az első, hogy biztos dugnak meg dobjad a francba.

Én azért ezt a lépést nem tenném meg. Beszélnék vele előbb, elmagyaráznám, hogy ez nekem rossz, hogy szakítottál a volt pasiddal és most velem vagy, de még mindig visszajárt hozzá. stb.

Mondd el neki az érzéseidet és utoljára találkozzanak és zárja le a párod az exével a fenébe.

Megint más lenne a szitu, ha már 5 éve nem találkoztak volna és véletlen öszefutnak megisznak egy KV-t vagy csak beszélgetnek, vagy közös gyerekük lenne, na de ez... Pffff....

Én nem hagynám...

23/N

2011. szept. 16. 18:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Beszélnék vele előbb, elmagyaráznám, hogy ez nekem rossz, hogy szakítottál a volt pasiddal és most velem vagy, de még mindig visszajárt hozzá. "

Azzal kezdi az első mondatot, hogy tudja, hogy idegesít. Tehát nyilván elmondta neki, de leszarja. Ezek után már nincs helye az érzésekről való beszélgetésnek, mert nem sok értelme lenne.

2011. szept. 17. 02:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Hahó!

Na, megmutattad abarátnődnek a válaszokat?

Mit szólt?

Vagy sikerűlt megbeszélni?

Mesélj!

2011. szept. 17. 14:30
 14/20 A kérdező kommentje:

Halihó!

Nem, nem mutattam, meg, de beszéltünk róla, és elmondtam mindent, hogy mit érzek. Nem mutattam meg, mert nem akarom befolyásolni, magától kell rájönnie, hogy valójában mi a fontos Neki. Megbeszéltük sokkal kevesebbet fog vele beszélni és találkozni. Bízunk egymásban, tudom hogy szeret engem, és csak barátként néz a volt pasijára, elmesélte eddíg minden alkalommal, hogy mikor találkoztak, és mi volt, erre kértem hogy ezt mérsékelje jóval le, annyit találkozzanak csak, mint bármelyik más haverjával, mint pl akit nem lát 3 -4 hétig.

2011. szept. 18. 12:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz, nehogy titokban folytatódjon a dodlog!
2011. szept. 18. 14:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Én érzem, hogy Szeret Engem :)
2011. szept. 18. 20:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Nehogy már te mondd meg, kivel barátkozhat. Ha az exének csak ürügy lenne ez a barátság, hogy a szerelmével üldözhesse, még megértenélek.
2011. szept. 20. 13:01
 18/20 A kérdező kommentje:
Figyeljünk a hangnemre, és az egymás iránti tiszteletre, főleg hogy nem is ismersz! Köszönöm!
2011. szept. 20. 19:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Légy olyan jó, és ne te mondd meg, kivel barátkozhat a barátnőd.
2011. szept. 20. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:
ha szeretne egyáltalán nem találkozna vele, de te tudod. gondolom azóta már megcsalt vele :)
2018. ápr. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!