Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Az ilyen hozzám hasonló srácok hogy találhatnak barátnőt?

Figyelt kérdés

Hozzám hasonlót úgy értem, hogy akik nem buliznak, nem szeretnek társaságba járni, hanem inkább kissé visszahúzódóbbak meg ilyen "furák". Kezdjük ott, hogy eleve kevés az ilyen fiatal (aránylag), bulik, rendezvények nyilván kilőve, suli is kilőve (nálam végképp mert estibe járok), marad az utca, park, stb, de mégis hogyan? Meglátok egy nekem tetsző, külsőről szimpatikusnak vélt lányt mondjuk egy parkban, vagy reggel futás közben, mégis hogy kezdeményezzek? Eleve kicsit kellemetlenül érezném, hogy egy idegent megszólítok csak úgy, aztán még kínosabb, ha kiderül, hogy van barája (miért ne lenne), meg ilyenek. Mit javasoltok?

(nem akarom megkapni, hogy forever alone:D)

2011. szept. 13. 19:50
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

"Ha meghallják a csajok a dumád keresik a társaságod az tuti."

Az a helyzet, hogy én semmiképp sem vagyok, és nem is akarok ilyen "társaság közepe" típus lenni. Egyáltalán nem vagyok nagyhangú. Persze ha valakivel beszélgetek, akkor nem vagyok olyan kuka, meg szerintem elég felszabadultan tudok idegenekkel is dumálgatni (azért nyilván nem mindenről).

Amit még kihagytam a kérdésből, az persze a net, de társkeresőkön sem igazán találok megfelelő lányokat.

Ez a kérdőíves amúgy egész jó ötlet. Írhatnék egy ilyen kérdőívet, hogy "Te melyik, az alábbi kategóriába sorolható férfit választanád?":

[ ] Partiarc

[ ] Emo

[ ] Rocker

[ ] Rosszfiú

[X] Visszahúzódó jófiú

És akkor utóbbi bejelölésénél elvigyorodnék, és elhívnám az áldozatot sétálni. :D

2011. szept. 16. 16:21
 32/37 anonim ***** válasza:

Parkban, megkérdezed, hogy leülhetsz-e mellé, megszólítod, elkezdtek beszélgetni, akkor megkérdezed, hogy van-e barátja, látod, hogy szeretne ismerkedni elkéred a számát és woálá kész is. Bár hozzám jönnének oda így, én örülnék neki!

Suliban is lehet ugyanígy, elkérsz egy jegyzetet vagy valami. Nekem nő létemre sikerült 5 perc alatt 3 csaj mobilszámát megszereznem egyetemről akkor neked pasiként nem lehet nehéz dolgod... :)

Futás után kérdezd meg ami érdekel, közben ne. Magamból indulok ki akkor futás közben nem beszélek akkor se ha a japán császár állít meg.

Minden lehetőséget érdemes megragadni az ismerkedésre. nem jön össze úgy fogd fel, hogy legalább megpróbáltad, nem próbáltad volna meg ki tudja meddig agyaltál volna rajta, hogy mi lett volna ha...

Annyit javasolnék, hogy csak pozitívan, és több önbizalmat!

Mondanám, hogy írj privit (én is magányosabb, visszafogottabb típus vagyok), de tudom, hogy nem tetszem, úgyhogy ne írj. :D

20/l

2011. szept. 17. 23:49
 33/37 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy az x-et választanám.
2011. szept. 17. 23:50
 34/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, csak nem Katka vagy? Köszi a válaszod, és remélem nem haragszol amiatt, amit priviben beszéltünk múltkor... Ne vedd magadra. :)
2011. szept. 18. 14:24
 35/37 anonim ***** válasza:
14:24 Én lennék. Nem haragszom, bár nem esett jól. Majd idővel jön más "jófiú". :)
2011. szept. 18. 17:12
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal egyszerűbb ha lazán leszólítod a lányokat, mint mindenféle kérdőívvel hülyéskedni. Nagyobb az esélyed, ha egy csoporthoz mész oda, ott több lány van valamelyiknek biztos be fogsz jönni. Azt írtad nem vagy ronda, és tényleg jó arcnak tűnsz. Nyugodtan próbálkozhatsz. Én örülnék neki, ha hozzám jönnének így oda. 16l
2011. okt. 11. 14:44
 37/37 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok ronda, ugyanakkor nincs ilyen kisfiús pofim, amiért úgy odavan sok lány, bár ez remélem nem akkora gond. Az ilyen viháncoló lánycsapatoktól meg egyszerűen berezelek, lámpalázam lesz, hiába tudom, hogy nincsm itől félnem.
2011. okt. 11. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!