Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Az ilyen hozzám hasonló srácok hogy találhatnak barátnőt?

Figyelt kérdés

Hozzám hasonlót úgy értem, hogy akik nem buliznak, nem szeretnek társaságba járni, hanem inkább kissé visszahúzódóbbak meg ilyen "furák". Kezdjük ott, hogy eleve kevés az ilyen fiatal (aránylag), bulik, rendezvények nyilván kilőve, suli is kilőve (nálam végképp mert estibe járok), marad az utca, park, stb, de mégis hogyan? Meglátok egy nekem tetsző, külsőről szimpatikusnak vélt lányt mondjuk egy parkban, vagy reggel futás közben, mégis hogy kezdeményezzek? Eleve kicsit kellemetlenül érezném, hogy egy idegent megszólítok csak úgy, aztán még kínosabb, ha kiderül, hogy van barája (miért ne lenne), meg ilyenek. Mit javasoltok?

(nem akarom megkapni, hogy forever alone:D)

2011. szept. 13. 19:50
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Moziba meg színházba is járnék, csak egyedül olyan izé...
2011. szept. 13. 20:15
 12/37 anonim ***** válasza:
Na oda én is szívesen elmennék, régen voltam már.
2011. szept. 13. 20:16
 13/37 anonim ***** válasza:

Nem izé az, nekem pl igen igen csinos bnőim is eljárna egyedül moziba néha (:

Színház az már necces, oda illik egy partner azért:P

2011. szept. 13. 20:17
 14/37 Tajparaszt ***** válasza:
Én pasi vagyok és voltam már egyedül moziban, nem gáz. Kiválóan lehet ismerkedni a pattogatott kukoricát áruló lányokkal (is).
2011. szept. 13. 20:21
 15/37 anonim ***** válasza:
Vadidegen csajhoz odamenni tényleg nem túl célravezető, mondjuk ha van kisugárzásod, van humorod, és "el tudod adni magad", akkor van esélyed arra, hogy egy-két csajtól megszerezd mondjuk a telefonszámát, de amúgy nagy valószínűséggel esélytelen a dolog. Ha viszont rendszeresen látod az illetőt (mondjuk reggeli futás közben mindig "találkoztok"), akkor megfigyelheted, hogy érdeklődik-e irántad. Bulikban megint nagyon nehéz, ott általában még a saját gondolataidat sem hallod a zörejtől, meg az ott lévő csajok többsége csak "felkínálja" magát. Az esti suli miért nem jó? Oda nem járnak csajok? Vagy nincsenek ott olyan haverjaid, akik be tudnának mutatni neked csajokat? Valószínűleg meglepődnél, ha tudnád, hány csajnak nincs barátja, és hogy milyen csajoknak nincs barátjuk. Azt tudnám tanácsolni, hogy menj el klubokba (filmklub stb.), ismeretterjesztő előadásokra, oda egyedül is el tudsz menni. Azt meg felejtsd el, hogy nem kellenél senkinek. Rosszul gondolkodsz, hiszen ha te nem tudod elfogadni magad, akkor más hogyan tudna? Egyébként én is hozzád hasonló alkat vagyok, van némi "antiszoc" beütésem, bár mondjuk részben van oka is annak, hogy miért lettem bizalmatlan az emberekkel. De ha gondolod, írj privit, talán tudok segíteni valamiben.
2011. szept. 13. 20:24
 16/37 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy sokáig én se hittem, hogy bárki is szóba állna velem, aztán volt egy-két jó csaj, aki nyilvánvalóan kedvelt, meg tényleg meglepődtem, hogy nem kerülnek el, örülnek a társaságomnak, és nyitottak arra, hogy próbáljanak megismerni. Szóval ne add fel, neked is van esélyed. Mondja ezt egy olyan fiú, aki sokáig nem hitt ebben. :)
2011. szept. 13. 20:27
 17/37 A kérdező kommentje:
Annyi önbizalmam van, hogy nagyjából tisztában vagyok az értékeimmel (meg a hibáimmal is), meg jól esik mikor néhány szembejövő lány finoman mosolyog, vagy a szemembe néz, de ezt még nem tartom elégnek ahhoz, hogy csak úgy levegyek valakit a lábáról.
2011. szept. 13. 20:35
 18/37 Tajparaszt ***** válasza:

"néhány szembejövő lány finoman mosolyog"

Na, erre te?

Bátraké a szerencse b@szkikáim.

2011. szept. 13. 20:38
 19/37 A kérdező kommentje:
Viszonzom a mosolyt (nem tudom mennyire sikerül) és a szemkontaktust.
2011. szept. 13. 20:47
 20/37 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy csak "annyi" önbizalmad van, ami gyakorlatilag a semmivel egyenlő (és ezt most nem sértésnek szántam). Az lenne a jó, ha 100% - vagy inkább 110% - önbizalmad lenne. Gondolj bele abba, hány olyan pasi van, aki kevesebbet ér nálad (ronda, büdös, vaksi, bunkó, fogatlan stb.), mégis sikerük van a nőknél (igaz, sok esetben a "nő" is megéri a pénzét). De az a titkuk, hogy el tudják adni magukat. Ha kirobbanó önbizalmad lenne, akkor még csak egy mosolyt se várnál meg, hanem odamennél, akár úgy is, hogy a csaj nem küldött feléd semmilyen "jelet".
2011. szept. 13. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!