Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnák a wowban barátnőt magambnak?
szted mégis hol???
WoW-ban!!!!!!!!!!
most nem rosszból ,de akik fennvannak facebookon nagytöbbség szintén nem értelmes
remélem csak vicc volt a kérdésedXD
Járj el játékos rendezvényekre, képregény fesztiválokra, illetve próbálj beszédbe elegyedni velük játékon belül. Ki lehet fogni igazán szép, de félénk lányokat is. Az meg a szubjektív véleményem, hogy olyan igénytelen grafikájú mmorpg-t, mint a WoW, nem sűrűn találni...
19/L
utolsó előtti: téged lehetne lájkolni
Már nem azért, de volt osztálytársam baromi szép lány és bele volt betegedve a wow-ba, agya nem sok volt de csinos:) nem tudom, hogy most még fent van-e. 22f
07:47
Wow-ban nem a grafika a lényeg, de tényleg nem ez a játék erőssége:D
Kérdező, szerintem keress olyan guildet amiben sok csaj van, én olyanban voltam ahol csomó egyetemista csaj volt meg középiskolások is.
20f, egy ex wowos.
Nem vagyok sem igénytelen, sem csúnya, mégis wow-ozok és lány vagyok. Nekem tetszik, aranyos játék.
Aki a játékra tett megjegyzést:
A külcsín és a szuper grafika nem minden. Kipróbáltam más, újabb és sokkal szebb grafikájú online játékot is, de mindegyiket meguntam, mert unalmas, lapos volt mindegyik. Eleinte én is húzódoztam a wow-tól, aztán kipróbáltatták velem, megtetszett és azóta sem untam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!