Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen hozzám hasonló srácok hogy találhatnak barátnőt?
Hozzám hasonlót úgy értem, hogy akik nem buliznak, nem szeretnek társaságba járni, hanem inkább kissé visszahúzódóbbak meg ilyen "furák". Kezdjük ott, hogy eleve kevés az ilyen fiatal (aránylag), bulik, rendezvények nyilván kilőve, suli is kilőve (nálam végképp mert estibe járok), marad az utca, park, stb, de mégis hogyan? Meglátok egy nekem tetsző, külsőről szimpatikusnak vélt lányt mondjuk egy parkban, vagy reggel futás közben, mégis hogy kezdeményezzek? Eleve kicsit kellemetlenül érezném, hogy egy idegent megszólítok csak úgy, aztán még kínosabb, ha kiderül, hogy van barája (miért ne lenne), meg ilyenek. Mit javasoltok?
(nem akarom megkapni, hogy forever alone:D)
20:49
Nem akarok elfogult lenni magammal szemben. :)
Shanana:
Az megintcsak egy idegen megszólításával kezdődik... úgy érzem egyszer erőt kell vennem magamon és megtennem, de valahogy ódzkodom még ettől. :-|
Az előbb arra próbáltam célozni ha egy lány finoman mosolyog akkor menj oda hozzá.
Így kezdd: "Szia!"
:)
"Szia,
Mosolyogtál rám, így úgy gondoltam lenne kedved ismerkedni. Amennyiben utóbbit csak én meséltem be magamnak, Neked pedig csak egyszerűen jó kedved van, szíves elnézésed kérem."
Az utolsó mondaton nagyot röhögtem Walk.
Csupán ezért elmentem volna veled sétálni. :D
Tök jó fej vagy, ne parázz már b@szki :)
Ha az utca gázos keress egy klubot, igen. Én is írtam már...
Ha meghallják a csajok a dumád keresik a társaságod az tuti.
:D
Hát én sosem úgy néztem a lányokra, hogy "akkor az ott most egy potenciális társ jelölt". Eddig mindenkivel kötetlenül beszélgettem, egyszerűen érdeklődtem iránta. Persze néha mondtam bókokat, meg megdícsértem valamilyüket, de sosem nyomultam olyan értelemben, hogy nem kérdezgettem hogy járunk-e meg mit gondol rólam stb, hisz ezek majd úgyis kialakulnak, ha megvannak a feltételek hozzá.
Én közvéleménykutatóként dolgozok,kérdőívek kitöltéséhez szoktam embereket vadászni,olykor az utcán is,ha épp olyan a feladat.
Egyszer egy műszaki dolgokkal fogalkozó kérdőívet kaptam és abban az utcban kellett embereket találnom,akik válaszolnak rá,ahol ennek a "műszaki dolgokkal" foglalkozó cégnek az üzelete volt.
Mit tehettem volna,nőket mégse szólíthattam le -mit is értünk mi ehhez-,minden szimpatikus 25-40 év közötti férfit leállítottam és szinte kivétel nélkül válaszoltak is nekem.
Az utca túloldalán volt egy cukrászda,ahonnan kb. 1 óra munka után átsétált egy szintén ebbe a kategóriába tartozó fiatalember és még mielött leszólíthattam volna örök hálát rebegett nekem az ötletért és azt mondta,hogy ezentúl így fog csajozni.Csinál egy fals kérdőívet és minden szembejövő csinos,kedves fiatal nővel szóba elegyedik háthahátha...........
A lelkesedése határtalan volt,nem tudom vajon megcsinálta e??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!