Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges lenne egy olyan kapcsolat, amiben a felek politikai nézetei nagyon eltérőek?
Tudom, kicsit fura a kérdés. Szóval pl. egy hungarista lány és egy balliberális fiú? Vagy kettejük eltérő nézetei örök vitát generálnának, arról nem is beszélve, ha mindkettőnek, a magáéhoz hasonló politikai szemlélettel rendelkező baráti köre van? Meg pluszban ugye még a külsőségek, az eltérő zenei ízlés, öltözködés, stb.?
(Nem vagyok ilyen szituációban, kérdésem csupán elméleti)
17/F
Köszönöm a válaszokat
21:36! Értem én, hogy nem a politikáról szólna, de azért lehetnének miatta nézeteltérések!
21:42! Miért lenne jobb hungaristának lenni? Mitől jobb az?
21:43! Nem vagyok homoszexuális, de szerintem amiatt, hogy mily identitással rendelkezik valaki, nem szabad elítélni.
Ha komolyan foglalkoznak politikával, akkor összeillenek nézettől függetlenül, mivel politikusnak hányadék gerinctelen pondrók mennek, akik egyébként nem élnének meg munkából.
Sajnos a rendszerbe van kódolva a korrupció és a csalás ezért normális ember az ilyet kerüli.
Ha csak sima választópolgárként különböző a nézetük az nem gond, amíg egymás nézésétől a nemzet gyarapítása ugrik be :)
általában a sexhez nincsen köze a politikának... :)
Szerintem megoldható ha az egyik fél nem a politikájának él...Elvileg a hungarista csaj meg szóba sem állna a sráccal...Ez szerintem emberfüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!