Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rágörcsölök az a baj, ha meg nem foglalkozom vele, az! Már megörülök (? )
Szinte az összes barátnőmnek,ismerősömnek van pasija/barátnője,csak nekem nincs.Már annyira,de annyira jó lenne ha lenne valakim,de ha ennyire rágörcsölök,azért se fog összejönni.Viszont ha meg egyáltalán nem foglalkozom vele,akkor azért nem jön össze.
Úgy érzem,hogy lassan kifutok az időből egyrészt,másrészt olyan jó lenne végre szerelmesnek lenni,de így hogy???
17/L
Hol vagy te még a "kifutok az időből"-höz :) majd 40 évesen aggódhatsz emiatt :)
23/F
Ne görcsölj rajta, csak ismerkedj éld az életed.
Írj privit, szívesen ismerkednék veled.
21/F
ez nem így működik
5 mi atyánk
3 üdvözlégy
1. Milyen időből futsz ki? 17 éves vagy, jó esetben még 6x annyi hátra van, mint amennyit eddig éltél.
2. Felesleges erre parázni. Ha csak azért akarsz valakit, mert másnak van, akkor az nem jó hozzáállás. Jó tudom milyen mikor hiányolja az ember h odabújjon valakihez h csókolhasson valakit stb. De mindennek eljön az ideje. Ha pedig tenni akarsz a dologért akkor neked kell utána menni. Az a lényeg h valakibe szerelmes legyél, nem az h jaj csak legyen már valakim.
Nem,nem azért akarok magamnak vkit,mert másnak is van,hanem mert én szeretném,hogy legyen!:)
Amúgy van valaki,aki tetszik,de nincs elég merszem megismerni,odamenni hozzá,meg ez a fiúk dolga,nem?
1. Értem amit mondasz.
2. Értelek téged.
3. Teljesen normális vágyaid vannak!
4. Te akarsz pasit nem? Akkor menj utána!! Ez nem görcsölés!
Ha éhes vagy akkor feltúrod a hűtőt nem? Ugyanezt kell most is csinálnod átvitt értelemben!
Javaslom az uszodát, a könyvtárat, a rendivonal.hu-t
Kezdeményezz te! Csinálj úgy mintha csak nagyon közvetlen és érdeklődő lennél, és mintha semmit nem akarnál csak beszélgetni! Nem nehéz! Csak csinálni kell.
Ha van konkrét helyzeted akkor tudok majd tippeket is adni privátban ha gondolod. Csak majd írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!