Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na erre mit reagálnál? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erre mit reagálnál? Hogy mondhat egy pasi ilyet egy nő testére?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy kicsit narancsbőrös és lapos fenekem van (de adok magamra és mások szerint csinos vagyok). Elkezdtem a saját akaratom szerint tornázni, speckó fenék-gyakorlatokat, elég szorgalmasan, 3 hete. A pasim tudta, hogy neki álltam ezért tornázni mert ő is pezzegette hogy lehetne kerekebb a seggem. Na a lényeg szóltam neki ma, hogy 3 hete folyamatosan tornázok (direkt eltitkoltam előltte), erre tangába voltam és azt mondta fordulj meg! Megfordultam erre mit mondott: ,,szerintem még narancsbőrösebb a segged". Utána elkezdte szépíteni, hogy ,,de nem gáz". Legszívesebben felpofoztam volna, de a szomorúság és a csalódottság erősebb volt és megmondtam neki, hogy akkor jó befejezem a tornát. Nem volt ez egy kcisit bunkóság tőle? Mit csinálnátok?
2011. szept. 12. 20:59
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Jó, nem lett Jennifer Lopez seggem, de azért az durva kijelentés hogy a torna után még narancsbőrösebb... nem?
2011. szept. 12. 21:21
 22/35 anonim ***** válasza:
67%
21:09 vagyok, 2 jelentése van, ha te a negatívat veszed magadra ok, de az is vagy a válaszod alapján.
2011. szept. 12. 21:26
 23/35 anonim ***** válasza:
47%
Ne is legyen Jennifer Lopez segged. Egyébként a narancsbőr a lerakódott salakanyag, ne csak tornázz, hanem méregteleníts. A pasidnak pedig mond meg, hogy akkor kritizálhatna, ha nem tennél semmit.
2011. szept. 12. 21:33
 24/35 anonim ***** válasza:
80%
Én kidobnám ezt a tuskó majmot! Búcsúajándéknak pedig megmondanám, hogy te meg növessz farkat. Telibe találna hidd el. Az ilyen barom nem érdemel mást.
2011. szept. 12. 21:35
 25/35 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként JL-nek hatalmas segge van. Az már nem is fenék, hanem potroh.
2011. szept. 12. 21:36
 26/35 anonim ***** válasza:
79%
neki meg lehetne nagyobb a farka...
2011. szept. 12. 21:38
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Te meg szólj rá, hogy hátul középen, mintha ritkább lenne a haja.
2011. szept. 12. 21:39
 28/35 anonim ***** válasza:
47%
küldesz a pasidról privibe képet?
2011. szept. 12. 22:01
 29/35 napietus ***** válasza:
70%
nem tudom, milyen a feneked, de a narancsbőr ellen kevés csak a torna. az étkezési szokásokon is változtatni kell, sok folyadékot kell inni, a kávét, cigarettát,cukros ételeket/italokat, alkoholt elhagyni, mert ezek fokozzák.
2011. szept. 12. 22:19
 30/35 anonim ***** válasza:
83%
Kivágod, mint azt a bizonyos macskát. Nem üvöltve, hanem higgadtan, okosan. De örökre. Nyávogni fog, meg szűkölni, de nyugodtan tartsd meg ezt. A jövőben is bunkóci lesz, ezen csak akkor változtat majd, ha akar valamit. De neked sosem lesz már rá szükséged. Sok srác van, aki elismeri, ha tenni akarsz valamit a szebb testért, a sötéteket meg elkerülni érdemes.
2011. szept. 12. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!