Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi megnéz magának, akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Pl. Ma is mennt egy helyes gyerek fel a lépcsőn, és amikor mentem arra akkor vissza hajolt és megnézett :D2011. okt. 21. 19:08
1/17 Koldus válasza:
Nem feltétlen. Van, hogy én is megnézek pár nőt, mert jó a feneke vagy csinos (a teste), viszont olyan bűn ronda, hogy...
2/17 anonim válasza:
Szerinted van esély rá, hogy bejöjj vkinek? Ha igen, akkor a te kérdésedre is igen a válasz. Ha pedig nem, akkor gondolkodj el rajta, hogy nem áztál-e át, nem etted-e le magad vmi trutyis kajával, nem zöld-e a hajad, nem volt-e túl sok smink rajtad, mittudomén.
3/17 A kérdező kommentje:
De olyan szépen rám nézett.. :D.. és nem vagyok bűn ronda :)
ezt most nem azért mondom hogy olyan nagyra lennék magammal..:D.. és annak a fiúnak tetszek.. mert már adott puszit is:D
2011. okt. 21. 19:15
4/17 Koldus válasza:
Wáo. Aztamindenit. Adott puszit? Fúúúúúúúú. Akkor biztos szerelmes beléd...
5/17 A kérdező kommentje:
nem kellene ilyen lekezelőnek lenned.. figyelj..ha nem tetszik valami, inkább tartsd meg magadnaak.. ne írj akkor ide..:D köszi:)
2011. okt. 21. 19:18
6/17 anonim válasza:
én minden nőnek megnézem a fenekét!!!!!!
7/17 A kérdező kommentje:
de nem fenekem nézte.. mert szemben voltam neki
:)
2011. okt. 21. 19:25
8/17 Koldus válasza:
Hát kérdező a válaszaid alapján Te nem is arra vagy kíváncsi, hogy ha megnéz valaki akkor tetszel-e neki, hanem, hogy annak a srácnak tetszel-e aki adott Neked puszit.
A válaszom: kérdezd meg tőle...
9/17 A kérdező kommentje:
mind a kettő dologra kíváncsi vagyok! :)
2011. okt. 21. 19:27
10/17 Koldus válasza:
Az elsőre már válaszoltam, a másodikra magadnak kell rájönnöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!