Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na erre mit reagálnál? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erre mit reagálnál? Hogy mondhat egy pasi ilyet egy nő testére?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy kicsit narancsbőrös és lapos fenekem van (de adok magamra és mások szerint csinos vagyok). Elkezdtem a saját akaratom szerint tornázni, speckó fenék-gyakorlatokat, elég szorgalmasan, 3 hete. A pasim tudta, hogy neki álltam ezért tornázni mert ő is pezzegette hogy lehetne kerekebb a seggem. Na a lényeg szóltam neki ma, hogy 3 hete folyamatosan tornázok (direkt eltitkoltam előltte), erre tangába voltam és azt mondta fordulj meg! Megfordultam erre mit mondott: ,,szerintem még narancsbőrösebb a segged". Utána elkezdte szépíteni, hogy ,,de nem gáz". Legszívesebben felpofoztam volna, de a szomorúság és a csalódottság erősebb volt és megmondtam neki, hogy akkor jó befejezem a tornát. Nem volt ez egy kcisit bunkóság tőle? Mit csinálnátok?
2011. szept. 12. 20:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
És ha jól néz ki mi van? Attól még megalázhat. Szarnám le a kinézetét, ha ilyen tirpák lenne. Mi lesz, ha szülsz és striád lesz, azt aztán soha nem tünteted el. Elfut?
2011. szept. 12. 21:09
 12/35 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy anyukám a megkérdezésem nélkül azt mondta magától hogy kerekebb a fenekem.
2011. szept. 12. 21:10
 13/35 anonim ***** válasza:
61%
Ha szeret valaki valakit, a hibáival együtt szereti. Külső és belső hibákkal együtt. (Hacsak nem ordenáré nagy hibák.) Nyilván ő se tökéletes. Vagy ő kakilni se jár? Mire ilyen nagyképű? Ugyan már, ne hagyd magad alázni! Legyél öntudatosabb. Szard le, hogy a feneked nem elég kerek. Ezt a genetika dönti el. Szerintem. Bár megkérdezhetnéd testépítőtől, lehet-e ezen változtatni. Nekem is olyan volt egész életemben, de volt más testrészem, ami nagyon szép volt. Hát egy jó pasi a jóra figyel, a többit meg észre se veszi. Nárcisztikus barom!
2011. szept. 12. 21:12
 14/35 anonim ***** válasza:
85%
Én magas ívből leszarnám. Legalább kimondta amit gondol. Ha el lett volna ájulva, akkor 2 hét múlva jössz, hogy a pasid azt mondta, hogy tök jó a segged, de mégsem így gondolja.
2011. szept. 12. 21:12
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nyers és bunkó válasz volt, de őszinte. Vagy pedig csak poénkodott. Nekem sem esne jól, de én visszavágnék neki valamivel. Pl: Én legalább próbálok tenni valamit, te meg hagyod a sörhasad blablabla
2011. szept. 12. 21:13
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

A tornát ne hagyd abba, már csak a saját érdekedben is.

A pasid bunkó, majd ha lesz egy pasi, aki értékeli az erőfeszítéseidet és te otthagyod ezt a f@szt, akkor meg tátogni fog, mint egy hal.

22/F

2011. szept. 12. 21:14
 17/35 anonim ***** válasza:
71%

21:09-nek.

A TIRPÁK szót vedd ki a szótáradból a pejoratív jelentésű szavak közül mert véletlenül ketté talállak törni :D

A pasid meg egy gyökér, kedves kérdező! Jól néz ki...ezek szerint ennyi elég is a boldogsághoz. Sok szerencsét, nagy családot, boldogságot!

Üdv.

2011. szept. 12. 21:15
 18/35 anonim válasza:
73%
Már ne is haragudj, de ez egy bunkó. Akárhogy is néz ki, ilyet nem mondunk annak akit szeretünk. (Amúgy biztos vagyok benne, hogy neki is vannak hibái) Ne add fel, magad miatt tornázz, ne miatta, ha látni fogod az eredményt, nagyon jól fogod érezni magad. Inkább bátorítania kellene, vagy valahogy segítenie, ha már miatta kezdted el...
2011. szept. 12. 21:16
 19/35 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, annyira lelkes voltam, csináltam mindennap most meg már semmi kedvem hozzá. Ma már nem is csináltam.
2011. szept. 12. 21:18
 20/35 anonim ***** válasza:
85%
Így jár, aki bókokra vadászik. Legközelebb várd meg, amíg magától észreveszi a változást. Am nem negyon hinném, hogy három hét alatt olyan hűdenagyon átformáltad a popsidat, majd két hónap múlva várj eredményt.
2011. szept. 12. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!