Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akiknek 80% esély van arra, hogy nem lesz párkapcsolata huzamosabb ideig vagy akár soha, azok mit tesznek majd helyette, hogy kitöltsék az űrt? Van erre megoldás?
szia küldtem privátot, ha van kedved írj vissza és akár beszélgethetünk,MSN-en vagy e-mail-en keresztül.
Én is ilyen vagyok.....sajnos nem tudok kilábalni belőle.....nem megy...remélem visszaírsz valamit.
szia.
utolsó 2ő:
Írtam nektek emailt
.
19
amiket leírtam azok a tények, amikkel tisztában vagyok. ez nem önsajnáltatás, csak mivel tudom, hogy milyen vagyok ezért gondolom leírom.
normálisan öltözködöm, nem vagyok lepukkadt sem.
Az vagy amit gondolsz! Am meg sztem legyél nyomulósabb, ha már szép nem vagy akkor fogj magadnak vkit :D
Idősebbekkel meg miért nem jársz? :S
Am nézzél animéket, lefoglal, van egy halom romantikus/drámai is:P
F18
40-60 évesekkel járjak???!
Animék: nem is rossz ötlet,köszi.talán majd megnézem.
Jó,akkor nyomulós leszek és az mire megoldás? esetleg arra, hogy max majd ágyba visznek mert azt gondolják, hogy én csak azt akarom. Vagy, hogy gondoltad, hogy nyomulós legyek?:) esetleg mit csináljak akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!