Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reméljek valamit még szerintetek?
Sziasztok!
Lehet kicsit hosszú lesz, csak szeretném kimondani magamból a dolgot.
Barátnőm nem rég volt két hete hogy először szakított velem, hogy már nem érez irántam úgy mint régen. De már aznap estétől, azt mondta, hogy megbánta és nem tudja hogy miért csinálja ezt azzal akit mindennél jobban szeret és nem akarja ezt csinálni. Aztán mondta hogy azért volt ez az egész mert megvolt zavarodva egy másik fiú miatt, akivel párszor találkozott meg jól eltudott vele msnezni, meg bnőm egyik haverja is erre a csávóra beszélte rá inkább. De azt mondta nem akar és nem is akart semmit a sráctól. Csak én kellek neki Nagyon erős és küzdelmes munka után visszasírta magát hozzám, eljött itt volt velem 3 napot, aztán hazament és mondta hogy mennyire boldog hogy visszakapott. Meg mondta még nálam hogy összeveszik a barátjával, mert ő beszélte bele ezt az egészet, meg hogy engem elmondott mindenféle szar alaknak, hogy ezért meg azért dobjon és hogy ez nem volt szép tőle. Aztán egyik nap délután mondta hogy találkozik a másik sráccal, hogy lezárja vele ezt a dolgot. Mutatta bnőm, hogy reggel még azt mondta neki a srác miután megtudta, hogy mégse dobott engem, hogy szórakozzon az anyjával meg ilyen hasonló finomságokat. Na aztán találkozott vele, de előtte is még azt írta, hogy mennyire szeret, meg hogy majd ezt csináljuk a következő héttől meg azt. Aztán találkozott a sráccal este és másnap újra szakított velem. De utána egyik nap még azt mondta, hogy kitudja mit hoz majd még sors utána meg hogy nem folytatná velem soha, meg hogy nem szerelmes meg nem akar a sráctól semmit, de engem most nem akar, de előtte még ennek az ellenkezőjét mondta.itt nálam. Szerintetek mi történt? Maga sem tudja hogy mit is akar? Vagy ennyire hatnak rá?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!