Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az hogy a néger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a néger pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
meg a meleg beállitotságu fiuk az ilyen átlagos pasik nekem szoba se jöhetnek...vajon miért? hmmm :D pedig 21L vagyok:/
2011. szept. 8. 00:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Van ilyen, hogy azt szereti az ember, ami ritka. Nekem az a tapasztalatom, hogy más kultúrával ne vegyüljön senki, mert jön a család, hozza a szokásokat, és jön a balhé. Pl a négerek akik itt vannak, többségükben etiópiából jönnek, meg kongóból, ahol minden fiút hagyomány szerint kötelező körülmetélni, és erre elég érzékenyek tudnak lenni. Részemről nincs semmi kifogásolni való, de te ezt engednéd, ha egy négertől lenne fiad? Ilyenekkel nem árt számolni, mielőtt belemész valami hasonlóba.
2011. szept. 8. 00:46
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
mert perverz vagy
2011. szept. 8. 00:52
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom, de elég gáz, hogy a niggerek vonzanak.
2011. szept. 8. 01:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Első, azért nem tervez mindenki egyből családot, ha összejön valakivel...ha meg megéri a kapcsolat, olyan nagy az egyetértés/szerelem, stb., hogy eljutnak a családalapításig, akkor valószínűleg meg tudnak oldani bármit együtt és a kulturális különbség már addigra rég nem akadály. Azt nem tudom, a körülmetéléssel mi a gond, igazából én szerintem nem valami orbitális eltérés. Inkább a vallási különbségek, szokások tudnak kemények lenni, attól függően, "mit fogott ki" a kérdező. De minden attól függ, mit tud elfogadni, befogadni, mennyire tud megbarátkozni ezekkel a dolgokkal.

Csak hogy saját tapasztalatot is írjak.Teljesen mindegy, honnan jön valaki, mert minden országban vannak egyformán tuskók, szemetek, és igazi "főnyeremények" is. Igaz, én nem vágytam kimondottan feketékre, de véletlenül sikerült eggyel megismerkednem, majd egy egy éves kapcsolat lett belőle. Ő amerikában született, onnan jött, nagyra is volt magával, hogy ő milyen kulturált, hogy ő orvosira jár és gyakorlatilag jól lekezelt, h én meg csak a kis falusi liba vagyok, aki szórakozni jó lesz. Nem is akartam több ilyennel kezdeni, csakhogy megismertem egy másikat, aki eredeti afrikai, és onnan jött ide tanulni. Semmi furcsa nincs benne, szerencsémre nem keményen vallásos, csak kb. annyira, mint én, és nagyjából ugyanazokat az elveket vallja e téren. Amikor az elsővel szakítottam, meg nem álmodtam volna, hogy a következő is fekete lesz, de azt meg még annyira sem, hogy életem első olyan kapcsolata lesz, amit valóban tökéletesnek érzek...pont olyan, ahogyan elképzeltem annak idején az őszinte önzetlen szerelmet. Semmi hazugság, semmi félreértés, semmi önzőség vagy féltékenykedés. Ha vannak problémáink, képesek vagyunk vita nélkül, őszintén megbeszélni, mindig érezteti, hogy mennyire szeret, ki is mutatja, de nem nyom el, nem szab meg semmit, nem akar birtokolni, megbízik bennem. De ha bármire szükségem van, fél karját odaadná, hogy nekem jó legyen. Ha már egy nap nem lát, hiányzom neki, ha reggel felébred, az első gondolata én vagyok (amit jelezni szokott egy sms-el vagy üzenettel a neten). Mindezek a dolgok kölcsönösek. Én magam sem hittem el, hogy ilyen létezik, de kezdem elhinni. Mindezek ellenére nem gondolok még családra, összeköltözésre, stb. Ha egyszer eljön az ideje annak, hogy döntsünk ezekről a dolgokról, együtt leülünk, megbeszéljük, és úgy gondolom, a lehető leghelyesebb döntést hozzuk majd, akármi is lesz az.

2011. szept. 8. 01:06
 5/21 A kérdező kommentje:

de most mért???lány vagy??? [link]

jaj majd megveszek érte :D

2011. szept. 8. 01:08
 6/21 anonim ***** válasza:

ez egy gyerek bakki XD

ez a pasi: [link]

2011. szept. 8. 01:13
 7/21 A kérdező kommentje:
:D ne hülyésked....cudi istenkirálypasi :DD imádom
2011. szept. 8. 01:15
 8/21 anonim ***** válasza:
dobj egy mailt csajszi...tudok neked valamit(valakit XD)... ez most komoly, épp két napja fűzögetett a párom egyik barátja, h boronáljam össze valamelyik barátnőmmel, mert ő nem mer csajokat leszólítani :D
2011. szept. 8. 01:18
 9/21 A kérdező kommentje:
komolyan??? :D szöke is vagyok mi kell még :DD
2011. szept. 8. 01:20
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Komolyan mondtam... a baráti körben van jópár szingli pasi, és még helyesek is.

De az jutott még eszembe, hogy lehet, csak addig érdekesek, míg nem jössz össze eggyel és meg nem szokod. Először tényleg új meg más meg egzotikum meg tökömtudja, micsoda. De egy idő után, ha tényleg kapcsolatban vagy valakivel, megszokod. Nekem pl. már fel sem tűnik, teljesen természetes, sokszor el is feledkezek róla, hogy fekete párom van, merthogy annyira összeszoktunk, olyan gördülékeny minden, még a beszélgetések is, pedig egyikünk sem az anyanyelvét használja. Csak akkor jut eszembe, hogy ez furcsa lehet, amikor megbámulnak minket az utcán...

2011. szept. 8. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!