Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézeteltérés? Nem szolgál ki az asszony! Szerintetek hogyvan ez? Bővebben lent!
"Jó, persze. De a főzés szerintem inkább köztes. "
Komolyan kérem:
Mondj nekem olyan munkát, ami szerinted nem köztes! Nőit is, férfit is! Kíváncsi vagyok! Komolyan!
A mostani barátnőd is épp olyan házias, mint a többi.
Csak éppen nem úgy gondolkodik mint te.
Egyébként mivel érdelemted ki, hogy kiszolgáljanak téged? Eltartod? Napi 8-10-12 órát dolgozol míg ő csak a körmét reszeli? Mert ebben az esetben valóban elvárhatod, hogy otthon mindent ő csináljon, de minden egyéb esetben osztozni kell a kötelességeken és a jogokon. Isten hozott a 21. században, ahol a nő nincs a tűzhelyhez láncolva.
23/l
elképzeltem, mit csinál a kérdező, amikor épp nincs kapcsolata... anyuci hordja neki az ennivalót ételhordóban? xD ja és ami a „basszátok meg”-et illeti, ez az asszonyra vonatkozott? mert akkor bocs, de heteró vagyok :D
és 20:58-asnak: annyira átlátszó, amikor a pasik azzal jönnek, hogy „a nő dolga a főzés, mert én meg megjavítom a mosógépet, ha elromlik” te megérdemelnéd, hogy csak aznap főzzenek rád, amikor tényleg épp el volt romolva a mosógép és te megjavítottad… nem igaz, hogy ilyen félévente végzendő munkák mögé bújva akartok lustálkodni. ami a bútorok cipelését illeti, az is legfeljebb költözéskor meg festéskor fordul elő, azonkívül egy nő fizikailag nem alkalmas cipekedésre, azért a te dolgod. te talán fizikailag nem vagy képes fogni egy fakanalat? amire te tényleg biológiai okból nem vagy képes (pl. szülés) azt ő fogja csinálni, nyugi...
és szereltem már fel polcot, meg festettem szobát is, szóval nem a levegőbe beszélek
Kedves kérdező:látom nagyon nem fogod a lényeget.Meg hogy nem vagy hímsoviniszta.Felvilágosítanálak,hogy pedig de.És ha szegény lány nem tudna főzni?Kivágnád mint a rongyot?Te egy tipikus balf@sz vagy.Most én is mondok valamit..Nem tudok főzni!
Csak elmondanám,hogy én is kapirgáltam itthon tapétát anyukámmal,szóval le lehet állni a "férfimunka" frázissal.Érdekes módon a 19 éves öcsém magától kitakarít és mosogat is,nem kell külön könyörögni neki.És mielőtt bármelyik pasi azt feltételezné,hogy meleg,nem az:) Csak rendes fiú.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:28
Most kötekedsz? Kiélezed az egészet a főzésre, aztán ellenpéldákat kérsz, hogy mi nem köztes feladat? Olvastad az előző választ? Mindenki csinálja amit akar, csak legyenek egyensúlyban a feladatok. Barátomat láttam már ablakot pucolni, festéskor tologattam én is bútort. Miért ragaszkodsz a férfi-női felosztáshoz? Próbálok nem bunkón válaszolgatni, te meg a kákán is csomót keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!