Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nézeteltérés? Nem szolgál ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézeteltérés? Nem szolgál ki az asszony! Szerintetek hogyvan ez? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az eddigi barátnőim mind háziasok voltak... ha nálam voltak ők csinálták nekem a kaját, elmosogattak, meg minden... szerintem ez így a normális.. :) nem hímsoviniszta vagyok, meg semmi, de a mostani barátnőm eléggé eltér a többitől... ő szerinte ha náluk vagyunk akkor ő szolgál ki, de ha nálunk akkor nem fog ő kiszolgálni. pedig megvan neki engedve, meg minden! :D sőt így a helyes szerintem! de szerinte nem, és emiatt a dolog miatt balhé van... szeretném ha leírnátok hogy szerintetek normális e az ő gondolkodása, vagy épp az enyém? nem kritikát meg oltást kérek! köszi előre is!:)
2011. szept. 7. 20:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
46%

"Jó, persze. De a főzés szerintem inkább köztes. "

Komolyan kérem:

Mondj nekem olyan munkát, ami szerinted nem köztes! Nőit is, férfit is! Kíváncsi vagyok! Komolyan!

2011. szept. 7. 21:28
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

A mostani barátnőd is épp olyan házias, mint a többi.

Csak éppen nem úgy gondolkodik mint te.

2011. szept. 7. 21:49
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az eddigi barátnőid papucsok voltak, épelmélyű ember ha lányt visz magához még a wcpapirt is a kezébe nyomja. nem még mosogasson stb... ennyi erővel náluk meg te mosogathatnál. h aottalszik huzamosabb ideig akkor ok, de hogy még főzzön is rád egy alkalomra. na ne őrjíts
2011. szept. 7. 22:07
 34/42 napietus ***** válasza:
100%
nem olvastam végig a sok választ. a Te házadban a barátnőd VENDÉG. értelmezd a szót, és minden világos lesz :)
2011. szept. 7. 22:21
 35/42 napietus ***** válasza:
100%
ja, és az "asszony" kifejezést akkor lesz jogod használni rá, ha elvetted. addig nem.
2011. szept. 7. 22:25
 36/42 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként mivel érdelemted ki, hogy kiszolgáljanak téged? Eltartod? Napi 8-10-12 órát dolgozol míg ő csak a körmét reszeli? Mert ebben az esetben valóban elvárhatod, hogy otthon mindent ő csináljon, de minden egyéb esetben osztozni kell a kötelességeken és a jogokon. Isten hozott a 21. században, ahol a nő nincs a tűzhelyhez láncolva.

23/l

2011. szept. 7. 23:18
 37/42 anonim ***** válasza:
92%

elképzeltem, mit csinál a kérdező, amikor épp nincs kapcsolata... anyuci hordja neki az ennivalót ételhordóban? xD ja és ami a „basszátok meg”-et illeti, ez az asszonyra vonatkozott? mert akkor bocs, de heteró vagyok :D

és 20:58-asnak: annyira átlátszó, amikor a pasik azzal jönnek, hogy „a nő dolga a főzés, mert én meg megjavítom a mosógépet, ha elromlik” te megérdemelnéd, hogy csak aznap főzzenek rád, amikor tényleg épp el volt romolva a mosógép és te megjavítottad… nem igaz, hogy ilyen félévente végzendő munkák mögé bújva akartok lustálkodni. ami a bútorok cipelését illeti, az is legfeljebb költözéskor meg festéskor fordul elő, azonkívül egy nő fizikailag nem alkalmas cipekedésre, azért a te dolgod. te talán fizikailag nem vagy képes fogni egy fakanalat? amire te tényleg biológiai okból nem vagy képes (pl. szülés) azt ő fogja csinálni, nyugi...

és szereltem már fel polcot, meg festettem szobát is, szóval nem a levegőbe beszélek

2011. szept. 8. 07:43
 38/42 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező:látom nagyon nem fogod a lényeget.Meg hogy nem vagy hímsoviniszta.Felvilágosítanálak,hogy pedig de.És ha szegény lány nem tudna főzni?Kivágnád mint a rongyot?Te egy tipikus balf@sz vagy.Most én is mondok valamit..Nem tudok főzni!

Csak elmondanám,hogy én is kapirgáltam itthon tapétát anyukámmal,szóval le lehet állni a "férfimunka" frázissal.Érdekes módon a 19 éves öcsém magától kitakarít és mosogat is,nem kell külön könyörögni neki.És mielőtt bármelyik pasi azt feltételezné,hogy meleg,nem az:) Csak rendes fiú.

2011. szept. 8. 09:38
 39/42 anonim ***** válasza:
79%

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:28

Most kötekedsz? Kiélezed az egészet a főzésre, aztán ellenpéldákat kérsz, hogy mi nem köztes feladat? Olvastad az előző választ? Mindenki csinálja amit akar, csak legyenek egyensúlyban a feladatok. Barátomat láttam már ablakot pucolni, festéskor tologattam én is bútort. Miért ragaszkodsz a férfi-női felosztáshoz? Próbálok nem bunkón válaszolgatni, te meg a kákán is csomót keresel.

2011. szept. 8. 10:10
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig a házigazda szolgálja ki a vendéget, nemtől függetlenül.
2011. szept. 8. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!