Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nézeteltérés? Nem szolgál ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézeteltérés? Nem szolgál ki az asszony! Szerintetek hogyvan ez? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az eddigi barátnőim mind háziasok voltak... ha nálam voltak ők csinálták nekem a kaját, elmosogattak, meg minden... szerintem ez így a normális.. :) nem hímsoviniszta vagyok, meg semmi, de a mostani barátnőm eléggé eltér a többitől... ő szerinte ha náluk vagyunk akkor ő szolgál ki, de ha nálunk akkor nem fog ő kiszolgálni. pedig megvan neki engedve, meg minden! :D sőt így a helyes szerintem! de szerinte nem, és emiatt a dolog miatt balhé van... szeretném ha leírnátok hogy szerintetek normális e az ő gondolkodása, vagy épp az enyém? nem kritikát meg oltást kérek! köszi előre is!:)
2011. szept. 7. 20:38
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
84%

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:54

Már ne is haragudj, de ebben a szövegkörnyezetben igaenis, hogy az. Nem háztartási robot, meg asszony, hanem a barátnője, elvileg a szerelme. Ez így elég degradáló.

2011. szept. 7. 20:58
 22/42 A kérdező kommentje:
bass*átok meg mind akkor!
 23/42 anonim ***** válasza:
38%

"én se szolgálnálak ki. és aki azt írta, hogy a kaja az asszony dolga: miért is? férfi nem főzhet, vagy mi? mitől lesz női munka, áruld már el? és mi lesz, ha egyedül élsz, anyuci és bejárónő-barátnő nélkül?"

Rendben, miért, akkor kinek a dolga? A férfi sok mindent megcsinál, amit bunkóság a nőre testálni, ezekre példát is írtam. Akkor a főzés értelemszerűen ne az ő dolga legyen már. Egyszerűen lehet visszavenni a női egóból! Nem hinném, hogy nőket kihasználó állat lennék, nálunk az a módi, hogy én pakolok, én csinálom a ház körüli barkácsolást, sőt, én szoktam takarítani is, ezek után nehogy már nekem kelljen még főzni is. Vagy akkor lányok, fúrjatok, faragjatok ti, hol van az előírva, hogy az a férfiak dolga? De mégis: ha ezt egy nőnek előadnám, tutira elküldene a francba. Ne legyen üldözési mániátok, nekünk férfiaknak sincsen! (Remélem legalábbis...)

24/42 anonim ***** válasza:
100%

"bass*átok meg mind akkor!"

Kérdező te is vegyél vissza, gépnek képzeled a barátnődet, kéred a véleményünket, és ha az nem egyezik a tiéddel, akkor meg trágár kifejezésekkel dobálózol. Ez szerinted hol korrekt?

2011. szept. 7. 21:01
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
most miért basszuk meg? teljesen igazunk van...
2011. szept. 7. 21:02
 26/42 anonim ***** válasza:
94%

Képzeld, a nők is dolgoznak, elfáradnak néha. Nem kell a pasiknak feminista törekvéseket látni abban, ha néha pihennének. Amúgy képzeld, szoktam barkácsolni, fúrni-faragni, nemegyszer barátommal együtt. Festéket martam, csiszoltam, festettem... Nem minden nő műkörmös cicababa aki sikítófrászt kap ha meglát egy kalapácsot-.-"

Kérdező, Te meg maradtál volna csendben, ha nem bírod a kritikát!

2011. szept. 7. 21:08
 27/42 anonim ***** válasza:
54%
Rendben van, én mindössze arról beszéltem, hogy egy nőnek nem mondhatok olyat, hogy "ez női feladat", mert akkora rohadt nagy az egójuk, hogy nem tudják elviselni, viszont egy férfi valamilyen rejtélyes ok miatt egyáltalán nem akad ki, ha azt mondják nekik, hogy ez az ő feladatuk, mert ők a férfiak. Értem? Amint látod, írtam hogy én is rendesen kiveszem a részem a munkából, tehát nem vagyok ingyenélő hímsoviniszta bunkó, de a tény az tény, hogy vannak tipikusan inkább női és tipikusan inkább férfi feladatok. És nem sok értelme van ezen kiakadni, fitogtatni a nagy egyenjogúságot, mert ez így van és ennyi.
2011. szept. 7. 21:14
 28/42 anonim ***** válasza:
85%

Jó, persze. De a főzés szerintem inkább köztes. Legalábbis, ha még csak ketten vannak, nem kell ugye hétfogásos vasárnapi ebédeket rittyenteni. Nevelőapám szakács, itthon mégis anyu főz gyakrabban. De ez nem jelenti azt, hogy nem főz ő is.

Amúgy nem szeretem a férfi-női munka leosztást, mert mindenki csinálja azt, amit a fizikuma és a természete diktál.

2011. szept. 7. 21:18
 29/42 anonim ***** válasza:
52%

Természetesen, csinálja mindenki, amit a kedve diktál. Amit írtam azt azért írtam, mert volt már rossz tapasztalatom: egyik barátnőm azt mondta: ő márpedig nem főz, mert a nők nem rabszolgák. Jól van, akkor csináltam ebédet én (mellesleg nem ízlett ám neki...). Ebéd után mondom neki: mi lenne, ha felszerelné az új polcot? Néz rám... "Miért én?" "Hát miért ne?" "Háát mert a szerelés a fiúk dolga..."

na, érted a probléma lényegét?

2011. szept. 7. 21:23
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja. Nekem nem volt még ilyen jellegű problémám szerencsére.
2011. szept. 7. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!