Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nézeteltérés? Nem szolgál ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézeteltérés? Nem szolgál ki az asszony! Szerintetek hogyvan ez? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az eddigi barátnőim mind háziasok voltak... ha nálam voltak ők csinálták nekem a kaját, elmosogattak, meg minden... szerintem ez így a normális.. :) nem hímsoviniszta vagyok, meg semmi, de a mostani barátnőm eléggé eltér a többitől... ő szerinte ha náluk vagyunk akkor ő szolgál ki, de ha nálunk akkor nem fog ő kiszolgálni. pedig megvan neki engedve, meg minden! :D sőt így a helyes szerintem! de szerinte nem, és emiatt a dolog miatt balhé van... szeretném ha leírnátok hogy szerintetek normális e az ő gondolkodása, vagy épp az enyém? nem kritikát meg oltást kérek! köszi előre is!:)
2011. szept. 7. 20:38
1 2 3 4 5
 11/42 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
89%

"EGY IGAZI FÉRFI VAGY."

Hát nem vagy igazi...a barátnődnek van igaza.

22/F

2011. szept. 7. 20:48
 12/42 anonim ***** válasza:
96%
mekkora egy paraszt vagy, istenem!
2011. szept. 7. 20:49
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de gyűlölöm az ilyen felfogású férfiakat. Ezért is dobtam többek között az exemet, egy igazi idióta volt az is. Nem vagyok senki bejárónője.
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Az asszonynak van igaza. Én is "elvárom", hogy ha a barátomnál vagyok, akkor kiszolgáljon. Ha ő van itt, akkor én szolgálom ki.
 15/42 anonim ***** válasza:
17%
tanítsd meg az asszonyt kérdező hogy ki az ő férjeúra!
2011. szept. 7. 20:50
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha én vagyok a barátomnál, néha segítek elmosogatni, de csak azért, mert még a szüleinél lakik és be akarok vágódni az anyósnál. Amúgy ő "szolgál" ki engem, hamár így fogalmazol. Amikor ő van nálam, akkor fordítva, de akkor is előfordul, hogy segít valamit. Ha összeköltözünk, a házimunka felesben lesz.

Az asszony kifejezés pedig szexista és idejétmúlt.

2011. szept. 7. 20:50
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól gondolja a bnőd! Egyértelmű hogy amikor nálad vagytok akkor neked kell kiszolgálnod, nem csak magad hanem Őt is!!! Persze akár csinálhatjátok együtt is, de ha ő nem akarja még együtt sem, akkor sincs okod megsértődni. Az persze jó ha otthon érzi magát nálatok és tudja mit hol talál, akár néha főzhet is neked ott nálatok, de ez egyáltalán nem törvényszerű! Te is megtudod fogni a fakanalat meg elmosni pár tányért!
2011. szept. 7. 20:53
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
én se szolgálnálak ki. és aki azt írta, hogy a kaja az asszony dolga: miért is? férfi nem főzhet, vagy mi? mitől lesz női munka, áruld már el? és mi lesz, ha egyedül élsz, anyuci és bejárónő-barátnő nélkül?
2011. szept. 7. 20:53
 19/42 anonim ***** válasza:
38%

"Az asszony kifejezés pedig szexista és idejétmúlt."

Ez egyáltalán nem igaz, te képzelsz mögé olyat, ami nincs.

2011. szept. 7. 20:54
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Meg van neki engedve,hogy kiszolgáljon?Mekkora gavallér vagy tényleg.

Nincs igazad,vegyél fel bejárónőt,és ne keress kapcsolatot.Mindenki jobban jár.

2011. szept. 7. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!