Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azok a lányok, vagy épp fiúk, akik versengnek szinte folyamatosan a párjukkal, miért ilyenek?
én? egész egyszerűen egyenes embernek tartom magam, és nincs kedvem azzal játszogatni, hogy ki tudja jobban elhitetni az emberekkel hogy kinek van igaza...
én a tényeket mondom, érvekkel, logikával, és néha empátiára való sarkallással, míg ő direkt egyre meredekebb hazugságokat, túlzásokat mond rólam, ami miatt már kezdek bajba kerülni - azért csinálja, hogy "győzzön", hogy neki higgyenek, mert nem képes elviselni azt, hogy nekem van igazam, és ez egész egyszerűen rémisztő már...
az, hogy versengsz teniszben, vagy játékban, vagy műveltségben, vagy valamilyen sportban, az egy dolog, az a másiknak nem káros.
de amikor lényegtelen dolgokon, és a végén már csak az számít, hogy mi van veled, és konkrétan káros a másiknak a versengés, de csak azért sem hagyod abba, mert feltétlen győzni akarsz, az értelmetlen élvhajhászat.
A kérdezőnek igaza van, semmi értelme a párunkkal versenyezni. Teljesen öncélú, és szerintem rombolja rendesen a kapcsolatot. Pont az lenne a lényeg, hogy a párunk egy biztos pont, aki mellett fellélegezhetünk, aki elfogad és megért. Ha versenyezni kell a párommal, én abban nem túl sok elfogadást látok. Ettől még KELL őmiatta és magunk miatt fejlődni, jobbá válnunk, de ez nem verseny.
Napietus! Jó, a verseny tényleg előre viszi a világot, de megvan annak is a maga helye. És ott se legyen öncélú... Az ősember nem egóból versenyzett, hanem a jobb kajáért, jobb lakhelyért. Muszáj volt neki, nem presztízsből csinálta! Ez azért nem ugyanaz, mint mikor valaki halmozza számolatlanul a pozíciókat, semmit nem ér vele, csak annyit, hogy elmondhatja magáról, hogy ő mennyivel "különb". Én nem hiszem, hogy az ember a párjával tudna bármilyen értelmes célért versengeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!