Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon korai az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Lány 20 fiú 21 lesz és karácsonykor lesz 5 éve, hogy együtt vagyunk?
2011. szept. 6. 12:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Korai. Tanuljatok, legyen megbizható állásotok, teremtsétek meg magatoknak az alapokat. A papir csak formalitás, ha szeretitek egymást akkor tök mindegy, hogy van vagy nincs. Ha mondjuk ki akarjátok mindenkép fejezni egymáshoz tartozásotokat, jegyezd el a csajt, aztán pár év múlva összeházasodtok. De úgy elég gáz a házasság, ha szüleitek tartanak el titeket, stb.

Össze vagytok már költözve? Ha nem költözzetek össze. Sok minden új dolog kiderülhet, pl az is hogy viselkedtek, ha minden nap "össze vagytok zárva" és egész nap el kell viselned a másik rigojáit. Nem egy "életre" szóló szerelem, ment tönkre az összeköltözés után. Szóval csak ésszel.

2011. szept. 6. 12:14
 12/18 Error401 ***** válasza:
amugy meg hat persze hogy a pasid fel....enis felnek hisz a nagyobb suly es felelosseg mindig a ferfiakat nyomasztja a felelos donteseknel..
2011. szept. 6. 12:14
 13/18 A kérdező kommentje:

esküvő is szóba jött már az a véleménye hogy majd 25 körül ha minden jól megy szóval az meg reális szerintem. meg ha feljön, hogy majd késöbb mi ketten.... midig azt modndja, hogy ki tudja mi lesz addig még. nagyon rosszul fogja fel ezt az egészet az a baj bármennyire akarok komolyan beszélni ezekről vele képtelenség. máskor meg mikor rájön az 5 perc akkor mondogatja hogy majd igy a gyerekünk úgy a gyerekünk. Nem értem meg és nem az hogy meg akarnám győzni akármiröl is de jó lenne ha valamivel el tudnám érni nála hogy jobban átlássa ezt az egészet:( de paasz:(

köszi mindenkinek a válaszokat :)

2011. szept. 6. 12:18
 14/18 A kérdező kommentje:
értem persze!
2011. szept. 6. 12:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem várjatok ha nem akarja, tényleg csak egy papír.
2011. szept. 6. 12:21
 16/18 anonim ***** válasza:

nem elég nyilvánvaló, h a párod még nem akarja elkötelezni magát??? Istenem.. 15 évesen jöttetek össze!!! GYEREKEK voltatok még!!! itt most nem az 5 éven van a hangsúly.. Te magad írtad le, h hogy reagál a párod, ha felhozod a témát..

akkor miért ERŐLTETNÉD??? majd eljegyez, ha akar!! am meg ne ezen járjon az eszed, végezd el az 1 éved, keress munkát, és ne anyuci-apuci fészkében éljetek! minek az eljegyzés, és az esküvő, h anyuék nyakán élősködjetek a házasság után is???

2011. szept. 6. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az év számít a házassághoz. Hanem hogy eléggé ismeritek-e egymást, akarjátok-e, tudnátok-e együtt élni? Előbb az együtt élést kell kipróbálni, mint ahogy az étel próbája is az evés... igen, korai, mert csak szerelem van 5 éve nem együtt élés.
2011. szept. 6. 14:36
 18/18 A kérdező kommentje:
nem tudom mit pattogtok senki nem beszélt esküvöröl tanuljatok meg olvasni, mivel és ELJEGYZÉST kérdeztem. nem vagyok hülye hogy 20 évesen férjhez menjek. Esküvő megelőbb 25 ha együtt maradunk eljegyzést mint irtam de azt sem olvastátok el!! azért akarnám mert maga az érzés az is egy plusz és jelzi az esküvőt, hogy majd annak is eljön az ideje. valaki esküvő előtt fél évvel jegyzi el a másikat valaki több évvel. nem nézem az éveket egyáltalán csak azt hogy komoly az egész kapcsolat! Párom jövő nyáron akarja. Én csak kíváncsi voltam, hogy mások mit gondolnak erről nem azt hogy mondják meg mit csináljak. És mint írtam olvass vissza SEMMIT NEM AKAROK RÁERŐLTETNI csak szeretnék ezekről komolyabban beszélgetni, de nehéz. Szerintem a beszélgetés erről a témáról nem = az esküvővel ahogy itt irták az utolsók. Köszönöm a véleményeket. 1-2 év és ha minden jól megy össze tudunk költözni.
2011. szept. 6. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!