Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel "vegyem le a lábáról" újra?
Úgy érzem,hogy a szerelmem kezd kiábrándulni belőlem. Több,mint 1 éve vagyunk együtt,de félek hogy már nem sokáig fog tartani,mert érzem rajta,és minden nap veszekedünk. Mit tegyek,hogy levegyem a lábáról? Azt akarom,hogy újra belém szeressen! :(
22/L
Hűű ez szomorú ahogy így olvastam az egészet. Én is azt mondom, hogy azért próbáljál vele nosztalgiázni, a szépre emlékezzen, mikor úgy szeretett téged. Bár én is nő vagyok és nem nagyon tudom, hogy a nosztalgiázás fiúknál működik e de ez látszik a legjobb megoldásnak. Meg persze nagyon picikét visszavenni magadból, mert így, hogy te szerelmes vagy belé elvakít sok dologtól és nehéz úgy cselekedni. Fokozatosan kell mindent csinálni és közben arra is gondolni, hogy sajnos vége is lehet...
Tudod, ha egy férfi így viselkedik egy nővel akkor ott már minden rossz, nem a régi. Régit visszahozni nehéz, hogy érdemes e visszahozni passz. Biztos még fiatal vagy és ha más fiúnak is tetszhetsz akkor el kell gondolkodni azon, hogy mit akarsz TE. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!