Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velünk? Miért viselkedik így a barátom?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 3 éve vagyunk együtt, nála jobb partnert nem is találhattam volna.Nagyon szeretjük egymást a kapcsolatunk kezdete óta, DE! Most valami mintha már megváltozott volna, olyan fura néha mikor együtt vagyunk. Sokszor unja magát, csak fekszik az ágyon és néha beszédtémánk sem nagyon van! Mostanában találkozni sem találkozunk olyan sokszor mint ezelőtt, mert neki minden nap hol meccse hol edzése van, ugyanis focizik! Ma is pl. szó nélkül elment focizni, csak azt láttam,hogy megbeszélte a haverjával,hogy majd kint a focipályán találkoznak,de nekem nemis említette,pedig ma is találkozni szerettem volna vele,ugyanis vagy 20percet beszéltünk csak msn-en! Én nem értem..mintha néha már nem szeretne velem lenni, de ha rákérdek hogy szeret-e még, mindig azt mondja, hogy igen, Nagyon.....De néha úgy érzem, hogy már csak megszokásból van velem! :( Valaki írjon.... Egy 20 éves lány!2011. szept. 5. 19:48
11/11 A kérdező kommentje:
Hogy derítsem ki hogy mit érez még irántam? Hogy tényleg van-e okom a félelemre?
2011. szept. 9. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!