Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varjak ra? Van egy fiu aki mar regebbrol tetszik es az utobi idokben ugy vettem eszre hogy en is tetszem neki.
Figyelt kérdés
Volt egy buli ott elegge elvoltunk egymasnak es mikor vege lett en hazamentem s mikor eszrevette h mar nem vagyok ott felhivott hogy talalkozzunk.2009. ápr. 20. 21:34
1/2 anonim válasza:
Ezt nem értem.Mért kellene rá várnos hiszen felhívott,hogy talizattok.Akkor találkozzatok.Ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor talalkoztunk is de arra ertettem h lesz e meg ebbol valami?vagyis legalabb annyi hogy tabbszor talalkozzunk?
2009. ápr. 20. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!