Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek össze a pároddal?
Kedves kérdező te fiú vagy vagy lány?
És hány éves?
(Mert ha minden stimmelne, akár legközelebbi ilyen kérdésre akár oda is írhatnád válaszként, hogy a itt a GyK-n!)
17/F
DADADADADADADADADA NIGGITYNIGGITYNIGGITYNIGGITY
az elsőt smsben, nem szándékosan, meg is bántam...
másodikat kb fél év alatt, akkor is ő nézett ki engem, skypon chatelgetés, de ha szépen akarom megfogalmazni igy teszem :
Hosszú álom kezdődik. Hosszabb mint az éjjel és nappal, sebesebb mint a patak, és lassabb mint a várakozással teli óra. Vajon sejti a hernyó milyen csoda vár rá mikor átváltozik a lélek felemelő pillangóvá? A pillangó vajon sejti, hogy szárnyának oldalai milyen titkot tartogatnak? Vajon sejtetted, az álom mit elképzeltél, mi után futottál, de letettél róla, ott van a közeledben? Csak pár nap, pár óra, és néhány perc választ el attól, hogy nem a földön, hanem a csillagok közt szállj? Nem, dehogy sejtetted. Belegondolni sem mertél, hogy a múltat egyszer így fogod lezárni. Lezárni. Eltemetni. Elhagyni. Eldobni! Minden akkor kezdődött mikor az élet mocskára ráuntál, és inkább sétálni mentél, a tisztaságba, a szélbe, az esőbe, az életbe. Szikrázva ragyognak a csillagok. Hunyorogva néznek mellettük az út lámpái. Leülsz egy kifordított kőre, a fiatalság erejének bizonyítékára. Vársz az idő múlására. Vársz a viharra, a szélre mely korbácsaival a testnek fájdalmat a léleknek gyógyulást ígér. Magad sem hiszed el, de nem vagy egyedül.
viszont annak is vége lett, most harmadik kapcsolatom csak ugy kialakult,egy utcában lakunk, egy társaságban voltunk, akarom mondani ismertem mióta az eszemet tudom, és nem gondoltuk hogy egyszer kéz a kézben sétálunk majd :)
Az én szerelmi történetem nagyon hosszu,izgalmas bár de irtó hosszu rengeteget harcoltam míg valahogy elnyertem a szívét.
De ne éld bele magad a szerelem a leglasubb öngyilkosági módszer.Persze vannak szép pillanatok is de leginkabb mindig a rosszak fognak eszedbe jutni.3. éve hogy együtt vagyunk a párommal,Imádom őt,ő meg engem.De ha tehetném kihagynám ezt a fejezetet az életemből mert rengeteget szenved a szerelmes ember,de majd rájösz!
Nem olvastam el itt minden választ, látom sokan csak hülyéskednek, szóval én leírom a történetünket. :)
(Nincs benne semmi különleges.)
Mi egy faluban lakunk, és már kiskorunk óta ismertük egymást. Leginkább akkor találkoztunk, ha a bátyámhoz átjött. (Ők ált. suliban osztálytársak voltak, középsuliban évfolyamtársak, így elég gyakran láttam) Később az ő egyik közeli haverjának az öccsével jártam egy osztályba, és náluk is sokszor találkoztunk. Együtt jártunk le focizni is a haverokkal. :) Amikor 8.os voltam, valamiért nagyon megtetszett. Kerestem a közelségét. 8. évvégén kaptam egy tüdőgyuszit, és ő mindig kérdezgette, hogy hogy vagyok. Itt már reménykedtem, hátha lesz valami, de egész nyáron nem történt köztünk semmi. Én már feladtam, gondoltam, majd a középsuliban találok valakit. Szeptember közepe felé viszont egyszer kihívott sétálgatni, hogy kettesben beszélgessünk. A nap végén pedig megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője. :D Szóval kb. egyszerre figyeltünk fel egymásra, talán ő egy kicsit később. Azóta is együtt vagyunk, 5 éve :)
(Elég hosszúra sikeredett, :D ) Nyugi, rád is rádtalál majd a szerelem egyszer, ami késik nem múlik. :)
20L
Köszönöm a válaszokat! A normális válaszoknak nagyon örülök, de a néhány hülyeségen is jót nevettem. :D
20:31 Lehet, hogy igazad van, de biztosan nem véletlenül mondják sokan, hogy akármilyen jó vagy rossz szerelmesnek lenni, ezt minimum egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia az életben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!