Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúm mindig az exéről beszél, de állítja, hogy szeret és hogy már lezárta az, , ex-témát". Mit tegyek?
Velem is volt hasonló dolog, sőt én még egyszer(akkor voltunk együtt 6,7 hónapja) a pénztárcájában találtam az exről képet,ahogy kinyitottam a tárcát. Még képeket is mutatott róla a gépén. Nagyon rosszul esett, mondtam neki, hogy a képeket tüntesse el, mert nem vagyok rá kiváncsi, valamint, ne említse elötte ha nem muszály, mert az sem túl kellemes. Szó nélkül elhagyta ezek a dolgait, nem látom, nem említi meg a csajt,
Szóval beszélj vele, hogy ez neked így nem jó, ha esetleg azzal jönne, hogy ő ettől függetlenül szeret(ami persze iagaz, hogyha mégis veled van, meg amúgy is mért nem hinnéd el?) akkor kérdezz vissza, hogy: "neked, hogy esne, ha én csinálnám ezt?" és mindjárt rájön, hogy igen talán mégsem kéne említeni az ex nevét. Ha erre nem jön rá, akkor bajok vannak.
Nekem is volt ilyen...
Én nagyon drasztikus megoldáshoz folyamodtam, így utólag biztos nem így csinálnám, de legalább egy életre eltávolítottam, mert azóta nem kíváncsi a páromra, és nem is beszélünk nagyon róla.
ma 11:58
Nem vártam, mert nem vagyok rá büszke, több helyen közzétettem a személyes adatait, és zaklatták, rájött, hogy én csináltam, azt lekopott a pasimról.
Utólag nem tenném meg, ez 7 évvel ezelőtt volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!