Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lezárta már? Vagy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lezárta már? Vagy csak a férfi becsület beszél belőle?

Figyelt kérdés
Volt barátommal nagyon jó baráti viszonyba maradtunk.De sokszor vannak olyan jelek,amik arra utalnak,hogy ő se zárta még le. pl: múlt héten megbámult,mikor haverja emlitette neki akkor elvörösödött...tegnap este találkoztunk,jól elvoltunk,beszélgettünk, de kettőnkről nem esett szó. de mikor mesélte,hogy mik történtek vele akkor sose nézett rám... majd egyszer mondta,hogy jajjj tee...legutóbb mikor ezt mondta akkor az lett a vége,hogy összejöttünk... lezárta már vagy még nem?
2010. dec. 18. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért szakítottatok?

Gondolom szép vagy, miért ne bámulna?

2010. dec. 18. 13:47
 2/7 A kérdező kommentje:
olyan dolgok miatt amiket én viccnek szántam ő meg komolyan vette...
2010. dec. 18. 14:38
 3/7 anonim válasza:
akk lehet h rájött arra, h tényéeg csak vicceltél, és megbánta a szakítást...?
2010. dec. 19. 00:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap mondtam neki,h szerintem még nőként néz rám és nem barátként, akkor annyit mondott,h nagyonjó barátként néz rám...Szal nem tudom.....Anyukája is érdeklődött,h mi van velünk annyit mondott,hogy bonyolult, anyukája erre azt mondta,h gyanús vagy te nekem...haverja mikor megkérdezte,h agyal e még rajtam annyit mondott,h nem tudom...
2010. dec. 20. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Pasiknál nincs olyan, hogy "barátként néz valakire". Akinek kettessel kezdődik a személyi száma és bejön, az préda.:) Nekünk a szex nem érzelmi kérdés.
2010. dec. 20. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos nem zárta még le. Tuti nem úgy tekint rád mint egy barátra. Ezt minél előbb tisztázzátok, mert ilyenkor szokott az lenni, hogy a pasi várja a csajtól a megerősítést hogy lépjen és oké lesz minden. Aztán a csaj meg azt hiszi hogy a pasi csak barát, ezért elvan vele, de előbb utóbb összeszed valakit. Na most ilyenkor a srác marha ideg lesz, azt hiszi hogy a csaj átverte és leszarja, a barátságnak lőttek, mellesleg egy ideig a nőket is utálni fogja :D
2010. dec. 20. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Össze fogtok jönni, csak adj egy kis időt. Férfiként nem igazán tudom megerősíteni, hogy egyáltalán nőre, nemhogy az "ex"-re tudok barátként tekinteni. Meg minek találkozgattok, beszélgettek, ha vége? Szóval nincs ennek még vége, csak időkérés van.
2010. dec. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!