Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes szülők, ti hogy vagytok ezzel? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Kisfiunk 3 éves, a férjemmel öt éve vagyunk együtt. emlékszem, a szex,a kapcsolatunk tökéletes volt a gyerek első évében is, nem csak a terhesség alatt és előtte. Aztán ahogy betöltötte a gyerkőc az egy évet fokozatosan leromlott minden. Főként az együttlétek száma, mára már ott tartunk,hogy jó ha két hetente összejön egy,és baromira nem élvezem én sem, Ő meg főleg,pedig legtöbbször közösen kezdeményezünk. Beszélgettem egyik kisgyerekes ismerőssel, azt mondta nekik is volt ilyen,de már minden ok. hát nem tudom, szerintem ez nagyon nem ok.. arról nem is beszélve, hogy már csak szimplán sem akar velem lenni,beszélgetni,stb.2011. szept. 3. 10:16
1/2 anonim válasza:
Próbáljatok meg egy kicsit kettesbe lenni, biztos hogy sokat segítene
2/2 anonim válasza:
Szervezzetek kettesben közös programot, nosztalgiázzatok, olyan helyekre menjetek, ahol régen is voltatok, amikor elkezdtetek járni, és csináljatok olyan dolgokat, amiket régen is! Tehát frissítsétek fel a régi emlékeket. A kicsit meg addig hagyjátok otthon valakivel! Ha Pest környékén laktok és kell bébiszitter, írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!