Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi kibeszéli a barátnőjét?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 13:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik volt csajom még azt is elmesélte hogy mekkorát milyen messzire :) Meg a mekkora kérdésre is választ adott.Nem vagyok egy szégyenlős típus, de azért ez egy kicsit durva.
2011. szept. 4. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az adott kapcsolatomban lévő hölgy előnyeiről mesélek csakis, soha nem mesélünk hátrányt.
2011. szept. 4. 15:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm pl a farkam méretéről értekezett a barátnőjének és nem éppen pozitívakat. No Coment...
2011. szept. 4. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
15:17 ezt nem vágom. kicsi a farkad? mi ez h nem épp pozitivakat.
2011. szept. 4. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor hogyha nincs megelégedve vele
2011. szept. 4. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:

igen. még a legrendesebbek is. velem még egy hithű katolikus, normális értékrendű komoly hapsi is megtette.

4 szerelmem volt, mind a 4 kibeszélt, pedig ebből 2 olyan volt, hogy ők jobban ragaszkodtak, én kisebb érzelmeket tápláltam, nem éreztem olyan nagy szerelmet.

és én soha egyiket se beszéltem ki. de rosszul tettem, mert mindent elfojtottam és ebből rengeteg hátrányom származott hosszu évekig az életben.

nem tudom, miért ilyenek az emberek..

2016. jan. 17. 08:39
 17/17 weca ***** válasza:
ha igazán szeret akkor nem beszél ki de ha bele rugsz akkor igen
2016. jún. 6. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!