Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baja a barátnőmnek? :O

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a barátnőmnek? :O

Figyelt kérdés

már lassan 3 hete együtt vagyunk. Eddig kb. 3szor volt randi. :( én minden nap hívom, meg facen is sokat beszélünk. A probléma az, hogy akárhányszor elhívom randizni, szinte mindig talál valami kifogást, hogy miért nem jó az az időpont. :'(

A legfurább az egészben az, hogy "ő jött utánam" azaz ő kezdeményezte a kapcsolatot. Szeretem és nem szivesen veszíteném el. Kérlek segítsetek! Mit lehetne tenni?? 14L 15F

2011. szept. 1. 23:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

nem is akarom szopásra bíztatni (egyenlőre)

csak annyit, hogy többet randizzunk és utána majd szépen nyugodtan mehet a többi dolog

2011. szept. 1. 23:20
 12/23 A kérdező kommentje:

a valóságban együtt töltött idő k.va jól telik. Mozi, kajálók, bulik. Egyenlőre ott tartunk, hogy csókolózás volt meg egyszer a felsője alá nyúltam.

Olyan kifogások, hogy korizni ment az uncsitesóival, rá másnap meg azért nem mert fájt a lába. Máskor megcsak annyit mond hogy fáradt. Ilyenkor kérdezem, hogy akkor felemjek-e hozzá. Erre ő : nem mert itthon vannak az ősök és nem akarja hogy talizzak velük mert az apja már el akarta verni egy expasiját és ezért félt engem

2011. szept. 1. 23:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nyugodtan bemutathatna téged a családnak. Ha pedig ilyen körülmények között él sajnálom és ne várj túl sokat. De nem hiszem, hogy ennyire szerencsétlen élete lenne. Szerintem lehet azt akarja, hogy lassíts kicsit, nem? Szűz még?
2011. szept. 1. 23:29
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy igazi rajkeménybelevalónagymenőfaszacsávó lehetsz:D Kivagy röhögve:)
2011. szept. 1. 23:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Közel laktok egymáshoz?
2011. szept. 1. 23:33
 16/23 A kérdező kommentje:
igen, szűz, ahogyan én is. Véleményem szerint nem sietek el semmit, bár lehet rosszul látom.
2011. szept. 1. 23:34
 17/23 A kérdező kommentje:
23:33 nemannyira. Ő győri énmeg egy Győrtől kb. 25km-re lévő faluban lakok. De szinte már Győrben élek. Oda járok suliba, ott csinálok szinte mindent. Egész nyáron szinte otthon se voltam. Ilyenkor nagymamáméknál aludtam, aki 2perc sétára lakik a nőmtől.
2011. szept. 1. 23:38
 18/23 A kérdező kommentje:
23:32 nemvagyok aza fullkemény rajgyerek, de az az otthonülős sem vagyok. Arany középút :D
2011. szept. 1. 23:41
 19/23 anonim ***** válasza:
nődtől?kicsit vicces ezt 15éves fiú szájából "hallani" de aranyos is :) am nem te vagy az a srác aki 2 hét után le akart feküdni a barátnőjével?
2011. szept. 2. 00:31
 20/23 A kérdező kommentje:
nem, de láttam azt a kérdést. Még nevettem is, hogy mennyire hasonló a szitu. :D csak én nem akarom olyan hamar megdöngetni :D ja és bnőmet akartam írni csak lusta voltam
2011. szept. 2. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!