Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves kapcsim lesz nem soká és babát is várok de barátom nem igazán foglalkozik ugy velem mint a legelején mi történhetett vele az utobi idöbe? én már beszéltem vele erröl de azt mondja hogy sok a munkája és elfárad!
Figyelt kérdés
De valamelyik nap találtam egy közöségi oldalon egy üzenetét és egy csajjal beszélgettet és abbol az jött ki hogy a csaj féltékeny az én babámra ezt most hogy lehet érteni vagy hogy kell érteni? az az igazság hogy már sehogy se vagyunk együtt (intim)?? talán már nem kellek neki? 20/l 30/f2011. szept. 1. 14:27
31/33 Gondola válasza:
Meg termeszetesen egy orvos ne itelkezzen...mert ugye az sem a dolga,de mindegy.
32/33 33/6 válasza:
Beszéljetek! A meg nem beszélés a párkapcsolati problémák egyik óriási oka. Ha 30 éves, és pár hónapja még ő is gyereket akart, akkor most is szeret, ha van is gond, visszaút is lehet még, csak dumáljatok. Ne itt kérj tanácsot ilyen fontosságú kérdésben.
33/33 33/6 válasza:
Ja, ez már jó rég volt. Mi lett veletek? Ha esetleg olvasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!