Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves kapcsim lesz nem soká és babát is várok de barátom nem igazán foglalkozik ugy velem mint a legelején mi történhetett vele az utobi idöbe? én már beszéltem vele erröl de azt mondja hogy sok a munkája és elfárad!
Mekkora gyökér vagy te is meg a pasid is:D:D
gondolom most menőnek érzed magad mert 30 éves pasid van mekkora király vagy, gratulálok, jól kib*sztatok szegény gyerekkel, miből tartod majd el azt áruld már el?!
Majd anyuci felneveli?Mert a gyökér pasid nem fogja, el fog hagyni más csajért, csak megdugni voltál jó neki, a másik meg, hogy te magad is komolytalan vagy, kapcsi így írod, hogy akarsz így bárkinek is az anyja lenni ha agyilag nem állsz készen rá?
Na mindegy majd élősködtök ti is az állam nyakán.
21f
Megértem, hogy egyedül is fel tudod nevelni, de ez így akkor sem jó!
majdnem fél éve terhes vagy! Most őszintén, hogy jutott olyan az eszetekbe, hogy 1 év után már is babát akartok??
Akkor nem biztos,hogy van "internetes"kapcsolata,de biztos vannak olyan ismerősei,akik szívesen lennének a helyedben.Az ilyen lányok szeretik ezeket a kapcsolatokat megbontani,mivel,ahogy írtad is féltékenyek,féltékeny.Azért írják,hogy elcsábuljon,vannak,akik szeretnének más helyében lenni,mert a saját életükkel nincsenek megelégedve.Szerintem beszélj a pároddal,hogy mi a gond,lehet csak megijedt egy kicsit,vagy azért nem mer veled szeretkezni,mert már nő a hasad,s fél,kárt okoz stb...viszont jól eshet neki,ha ilyeneket írnak,érted?Egy próbát megér.Mondd meg neki,hogy nyugodtan lehet szexelni vagy próbáld meg a csábítás trükkjeit,mert egy kismama is lehet izgató:)
Az meg,hogy másfél év után nem kell gyerek,hülyeségnek tartom.Azt is,hogy nem lehet egyedül felnevelni tisztességesen.Minden kapcsolatban vannak mély pontok,ez most a tiétek,hát fel a fejjel...
csak azt csábítják el aki elcsábítható.
szóval a "kapcsi" már eleve szar volt...
Hát ez kicsit el lett szúrva!!
Nagyon el lett kapkodva az a baba!!!! Nem gondolkoztatok!! Nagyon nagyon nem gondoltátok ezt végig!
Most 3 dolgot tehettek, tehetsz!
- 1. megbeszélitek, hogy mostantól boldog kis család lesztek lesz egy baba és minden szép és jó lesz mint régen! (ez ezárt elég valószínűtlen)
- 2. Mész haza anyuékhoz!
- 3. Maradsz a pasival és nem veszel tudmást a dolgairól, eltart vele élsz, és tartasz majd szeretőt akivel majd szexelhetsz és aki kicsit törődik majd veled!
lehet hogy most úgy gondolod hogy egyedül is feltudod nevelni majd a gyereket, de majd később meglátod, hogy annyira nem lesz jó móka...
Ja, és szerintem ezt ne velünk beszéld meg, hanem inkább vele...
Kedves 14:44.
Ne haragudj már,de milyen duma az,hogy élősködő?
Szégyelld el magad,de nagyon gyorsan!
hááháá :)
14:44! Ezt a Dr. House mondta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!