Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves kapcsim lesz nem soká és babát is várok de barátom nem igazán foglalkozik ugy velem mint a legelején mi történhetett vele az utobi idöbe? én már beszéltem vele erröl de azt mondja hogy sok a munkája és elfárad!
Gondola te szégyelld el magad!
Én Dr. leszek pár év múlva, sokat fogok keresni, és még én is meggondolom a gyerekvállalást, ezek meg itt potyogtatják, gumit kell húzni! tudod mi az?Ja igaz nem tudhatod, a te szüleid is elfelejtettek húzni.
Az államon élősködnek, én ugye befizetem az adót, levonják a fizetésemből aztán szétosztják az ilyen kislányoknak gyesre meg az anyámkínjára.
Terhesség alatt én sem szexeltem a párommal. Vannak férfiak, akik nem találják vonzónak a terhes nőket.
Igen, el lett kapkodva a baba, de most már hiába szidnak itt ezért téged, visszacsinálni nem lehet.
Szerintem még egy próbát megér a dolog, mert egyedül felnevelni a gyereket nagyon nehéz. A pároddal kell leülni ezt megbeszélni, nem itt idegenekkel, akik csak szidnak érte.
Amig csak ti vagytok könnyű mondani, hogy hagyd el, de ha már gyerek is van, akkor azért jobban kell erőlködni, hogy megmentsd a kapcsolatot. Nekem elváltak a szüleim, én tudom milyen az. És nagyon haragszom érte a szüleimre, hogy nem próbálták helyre hozni a dolgot, hanem inkább kerestek mást. 30 évesen már elég esze kéne legyen a párodnak, hogy ezt végiggondolja.
Utolsó.
Ő viszont ismer engem,igaz?Meg biztos tudja,mi az az élősködés.Ja,persze,hisz Ő egy ORVOS!Bocsi.De ezt én befejeztem,nem ide tartozik:)
Szerintem 20 évesen még korai a gyerek, de ahogy látom még a párodnak is. A kapcsolatotok úgy látszik ellaposodott és ezen a kicsi születése után meg pláne sem tudsz majd változtatni. 10 év korkülönbség sok, nem hiszem hogy a barátod komolyan venne, mert ha igen akkor miért nem gondolkozott a házasságon? Nem azt mondom hogy anélkül nem lehet élni csak ez egy logikus lépés lenne ilyen helyzetben ha tényleg szeretne.
Ennyiből amit leírtál azt veszem ki hogy ti sem lesztek szép hosszú kapcsolatban. És még egy gyerek nő fel csonka családban a szülők felelőtlensége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!