Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel pasik érdeklődését? 20l
Most ez sok mindenen múlik, perspeciel hogy szoktál e járni bulizni.....
számtalan alkalom volt már hogy engem szólított meg lány- ebből még sohasem sült ki semmi(csak 1 xer) de nálam kivétel erősíti a szabályt, ezzel ellentétben mindig a nő választ és ez mondhatni így is marad.
Azon ne aggódj hogy nem szólítod meg döntő többségben nem is nyerő, az ilyenekre én csak rámosolygok és otthagyom
A legjobb jel ha már szépen mosolyogsz valakire, és ezzel 1ből tudatosul benne, ha külsőre nyerő vagy nála és kedve is van a dologhoz akkor úgyis odamegy hozzá, és ha megszólít akkor már kicsit segítheted a dolgát hogy ne legyen monoton az egész ez az én véleményem
19/F
szoktam járni bulizni, de eddig még ott nem láttam olyat aki tetszett volna. vagyis láttam, csak barátnővel volt, akkor meg már nyilván nekem nem kell :D
szóval én most arra gondoltam, hogy ha mondjuk buszon találkozok valakivel.
Kezdetnek küldj egy képet, elbeszélgetünk és ha szimpatikusnak találjuk egymást, akkor a többit rám bizhatod, én meghóditalak.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!