Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik ti mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti mit szólnátok ha egy lány elmondaná nektek hogy bejössz neki nagyon?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 21:38
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Szia !

Tudom kaptál már elég választ, de valamit, a fentebb írók, nem vettek figyelembe.

Az Én pasim, példul,elég szemérmetlen, és közönséges....volt. Megfelelő bánásmóddal és egy kis szeretettel, no meg egy kis sexel, beidomítottam kicsit.

Szóval én azt mondom,lehet akár milyen randa, vagy kövér vagy épp pápaszemes pattanásos, stb. Ha épp szabad lennék megadnám az esélyt hogy a kapcsolatból legyen valami ha odajönne hozzám valaki és bejelentené, hogy oda van értem.

(Bár ami azt illeti Én olyan csaj vagyok, akiért mindenki oda van :D .)

A pasim csak annyit mondott annak idején, hogy irtó szép a szemem,nekem ez elég volt hogy tudjam valamit akar tőlem, és hát láss csodát, életem párjává változtattam :D

Tisztelettel: Dzsenifer

2011. szept. 6. 08:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Dzsenifer, a nevedből ítélve te biztos cigány vagy, ti meg úgyis mindenkivel dugtok, úgyhogy mindegy hogy elmondja-e vagy nem a fajodban :D
2011. szept. 6. 21:08
 23/26 anonim válasza:
100%

énis örülnék, de az az igazi ha a lány nem megy oda, hanem jeleket küldd

de azok legyenek TELJESEN EGYÉRTELMŰEK mert ami először egyértelmű lehet egy lánynak, nem mindig egyértelmű a fiúnak

2011. szept. 6. 22:03
 24/26 anonim ***** válasza:

Én is így gondolom. Elsőre ugyanis el is riaszthatja a lány a másikat, a nyomulásával. Én például ezen a téren úgy gondolom, hogy jó ha a férfi kezdeményez (a lány ettől még adhat apró jeleket).

Később ugyanis, ha bármilyen gond van az ember hajlamos azt gondolni a másikról, hogy hát én nem is akartam, ő akaszkodott rám. Szerintem hamarabb tönkremehet az a kapcsolat, ahol a férfinak nem kell kicsit hajtania a nőért, hanem tálcán kap mindent, egyből. Nem fogja értékelni eléggé.

2011. szept. 7. 23:40
 25/26 Cula21 válasza:
szilvás buktát mert azt szeretem.. :D
2011. szept. 8. 06:57
 26/26 anonim ***** válasza:

de hová kell neki bejönni?

szerintem egy pasi ha egy ilyen hülye dumára beindul az totál bunkó. egycer a csaj tegyen meg mindent hogy a pasit eltartsa , aztán mondja a lány hogy bejösz nekem,.

2011. szept. 23. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!