Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik ti mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti mit szólnátok ha egy lány elmondaná nektek hogy bejössz neki nagyon?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 21:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen nagyon örülnék neki, akárki is az :)

Ha nem igazán az esetem, lehet akkor is belemennék, hogy kicsit jobban megismerjem, akkor se lennék bunkó...ha meg nekem is bejön, akkor meg pláne :D

17/f

2011. aug. 31. 22:46
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól nézne ki, akkor megdugnám, azután pedig meglátjuk mi lesz a dologból.
2011. aug. 31. 22:48
 13/26 anonim ***** válasza:
Volt mar ilyen. Kozos ismeros celozgatott ra hogy bejovok valakinek. De nem mondta el hogy kinek. Felelem es kivancsisag fogott el egyszerre. Vegere jartam a dolognak :)
2011. aug. 31. 22:50
 14/26 harcosangyal ***** válasza:
100%
(Már boccs, hogy nőként, de...) Tettem ilyet. Elmondtam neki. Bebuktam. Nem teszem többé. L/20
2011. szept. 1. 09:58
 15/26 A kérdező kommentje:
sajnálom.én sem teszem nagyon sokat gondolkodom rajta de nem hiszem hogy elmondom neki
2011. szept. 1. 16:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Elmondani talan nem jo otlet, ahogy fenti a valaszokbol latszik. De szerintem azert a lany kuldhet par jelet, kulonben honnan tudhatna szegeny pasas hogy mi a helyzet. Aztan a reakciokbol kiderulhet hogy kolcsonos-e a dolog.
2011. szept. 1. 19:31
 17/26 anonim válasza:
08-31 22:50-es: és, mi lett a vége? :) Neked bejön? És a csaj tudja, h te tudod...? :P
2011. szept. 4. 02:25
 18/26 anonim válasza:
Bocsi am, az előző vagyok... és csaj. :P ugyanabban a cipőben járunk, de én nem mondom el. Annál büszkébb vagyok. :) Az utolsóval tökéletesen egyet értek! Sok sikert! ;)
2011. szept. 4. 02:28
 19/26 anonim ***** válasza:

szia 02:25-es

Pasi vagyok. En egyatalan nem akartam de a csaj nagyon erosen huzott magahoz. vegul osszejottunk. aztan szetmentunk :/ A csaj bejott, nagyonis... de kezelhetetlen volt. Nem veletlen hogy en nem kezdemenyeztem volna.

Amugy az "utolso" is en voltam, orulok hogy igy egyetertunk. Akkor fogadd meg a tanacsom ;)

2011. szept. 4. 11:24
 20/26 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék, és szerintem a többség így van vele, hiszen mindenképp hízelgő.

Nem látom, hogyan lehet rosszabb kimenete, mintha nem mondanád meg. Esetleg megpróbál kihasználni, de azt észre lehet venni. Velem volt olyan, hogy egy lány tudta, hogy tetszik nekem, és ki akarta használni. Ez csak rövid ideig megy.

Lehet, hogy nem veszi észre, hogy bejön neked. Lehet, hogy kevés önbizalma van, és nem is gondolja, hogy bejöhet neked.

42/f

2011. szept. 5. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!