Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kérdezi, most azon gondolkodom hogy elhagynám e? amikor nincs bennem kiforrva, mit reagáljak?
épp veszekedés után (illetve közben vagyunk - mert nem írtam neki semmit - mert nem akartam belemenni a balhéba)
szóval nem köszöntött fel, mert elfelejtette, de azt nem, hogy ok nélkül támadjon, meg bántson - pedig már megbeszéltük nem egyszer, ha valamit másképp gondol mint én, nem ordítással kellene kezdeni.
a lényeg, hogy 2,5 év után még mindig itt tartunk, rossz a kommunikációnk, nincs tisztelet és jelenleg engem ez elkeserít, hogy ráadásul ő nem látja át, csak a balhét - a saját magáét fújja, szóval nem látja át, hogy nem ilyen egy normális kapcsolat.
a lényeg, nemegyszer megbántam már, hogy összejöttem vele, de 2,5 évet nem tudok kidobni csak így az ablakon és ráadásul szeretem őt, azon vagyok hogy lenne jobb, de ugye most reménytelennek látom a helyzetet.
szóval a kérdésére, ha azt írom, igen - benne csak annyi csapódna le, hogy én vagyok instabil, meg bizonytalan-ezzel megint támadna
ha meg azt válaszolom, nem: azzal azt hinné, hogy így minden pontosan jól van ahogy van -pedig ez nem igaz
szóval ha a falnak beszélek bármit reagálok, olyankor mit reagálhat az ember?ill. ebben a helyzetben te mit reagálnál?
nem.
a fenti írások alapján csak, nem a szerint ami köztünk megy most.
jelenleg megírtam neki, hogy két jó szó, illetve jóindulat nincs abban amiket hozzám vág, csak minősítés, hibáztatás, fennhangon, és amikor közlöm, hogy rosszul esik, még ő sértődik be.
pár órája erre még nem jött válasza.....
válasza: még neki áll feljebb
na, most gondolkodom a szakításon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!