Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt csak én gondolom normálisnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt csak én gondolom normálisnak?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, mostanában igencsak egyedül vagyok azzal a nézettel, hogy a pároknak néha jó egy kicsit külön is kimozdulni. Konkrétan arra gondolok, hogy pl. a lány elmegy a barátnőivel egy csajos estére, beülnek valahova vagy akár csak valamelyikőjükhöz elmennek, a pasi meg elmegy 1-2 sörre a haverokkal (és NEM arról beszélek, hogy külön mennek bulizni, és totál részegen mind a ketten mással kavarnak össze). Szerintem ez lenne a normális, de ahogy látom a barátnőim kapcsolataiban, a pasijuk azon is megsértődik, féltékenykedik meg duzzog napokig, ha a barátnőm este bejön velem a városba, vagy ha páran szeretnénk egy csajos estét tartani. Pedig hozzáteszem, nem sűrűn fordul ez elő, tehát nem heti szinten. Főleg fiúk, mint gondoltok erről? De lányok véleménye is érdekel.
2011. aug. 30. 11:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
nem vagy egyedül ezzel csak manapság úgy működik az emberkék 99 százalékánál egy párkapcsolat hogy örökké együtt..má lassan szarni is ketten mennek.. nekem nem egy haverom vált papucsá így mert szerelem oké, de minden nap ? minden hétvégén együtt ? sehova nem mozdulnak ki mert vagy ő megy a nőhöz vagy a nő jön nevetséges ez már .. és akkor én vagyok a szar mert hogy ez nekem nem teccik ?Xd fu inkább abba hagyom mert csak felboszantom magam :D de hát ezzen a véleményen én vagyok :) 18/f
2011. szept. 4. 18:22
 12/15 Roland 55 válasza:
Lehet, hogy a párodnak nincs élete, mert papucs és rád van szállva.
2011. szept. 4. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
ez mindaddig normális, amíg nem kezdi el valaki azt érezni, hogy nem tölt be olyan szerepet a párja életében, mint amilyet kéne...
2011. szept. 4. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nem csak te gondolod így. a beteges féltékenykedést pedig figyelmen kívül kell hagyni.. minden kapcsolatnak része
2011. szept. 4. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
teljesen normális gondolkodás, nem növünk össze, kell egy kis levegő, a mi kis külön világunk attól még meg kell maradjon.. 17/L
2011. szept. 5. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!