Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt csak én gondolom normálisnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt csak én gondolom normálisnak?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, mostanában igencsak egyedül vagyok azzal a nézettel, hogy a pároknak néha jó egy kicsit külön is kimozdulni. Konkrétan arra gondolok, hogy pl. a lány elmegy a barátnőivel egy csajos estére, beülnek valahova vagy akár csak valamelyikőjükhöz elmennek, a pasi meg elmegy 1-2 sörre a haverokkal (és NEM arról beszélek, hogy külön mennek bulizni, és totál részegen mind a ketten mással kavarnak össze). Szerintem ez lenne a normális, de ahogy látom a barátnőim kapcsolataiban, a pasijuk azon is megsértődik, féltékenykedik meg duzzog napokig, ha a barátnőm este bejön velem a városba, vagy ha páran szeretnénk egy csajos estét tartani. Pedig hozzáteszem, nem sűrűn fordul ez elő, tehát nem heti szinten. Főleg fiúk, mint gondoltok erről? De lányok véleménye is érdekel.
2011. aug. 30. 11:09
1 2
 1/15 Ivan Iljics ***** válasza:
70%

Nem, nem csak te gondolod normálisnak.

A csajos este teljesen rendben van szerintem ha a pár már kellő ideje együtt van. Ha frissek akkor nem nagyon kell erőltetni mert nincs meg az a mély bizalom ami ahhoz kell hogy ne legyenek féltékenyek a másikra.

2011. aug. 30. 11:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen normális, engem nem zavarna, ha a párom néha eljárkálna a haverjaival, én is szoktam csajos estéket csapni, stb. A gond tényleg ott lenne ha mondjuk minden este ellenne valahol és mattrészegen jönne haza... a részeg embereket egyébként sem szeretem...
2011. aug. 30. 11:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is teljesen normális, sőt, egészséges. Én sem találkozom minden egyes nap a párommal, és azokon a napokon, amikor nem együtt vagyunk, ő a saját baráti körével, én a saját baráti körömmel megyünk szórakozni. És ez tényleg nem azt jelenti, hogy elmegyünk és teljesen részegen támolygunk haza, hanem hogy ő a haverokkal sörözget és jól érzi magát, én a barátnőkkel pletykázok és jól érzem magam. És tartunk olyan estéket is, amikor vagy én megyek az ő társaságába, vagy ő az enyémbe. Így megismerjük azokat is, akikkel elvan a másik, és tudjuk, hogy nem fogják rosszra csábítani. :)
2011. aug. 30. 11:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így gondolom, bár nálunk kicsit más a helyzet. Távkapcsolatban élünk, ezért nálunk a hétköznapok a barátnőké, a hétvégéken meg egymással vagyunk. Nekem nem hiányzik a bulizás, soha nem voltam valami hatalmas partyarc, viszont az kell nekem is, hogy a barátnőkkel beüljek valahova iszogatni (nem feltétlenül alkoholt), nevetgélni, beszélgetni, ezt meg hétköznap délután is meg tudjuk csinálni, ha nem kell tanulni. Nem bírnám ha állandóan együtt lennénk, nekem kell egy kis "szabadság". 17L
2011. aug. 30. 12:02
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

nekem olyan havonta egyszer, vagy még ritkábban van kedvem ilyesmihez.

ha gyakrabban hívnak csajos estére, szülinapra, bármire lemondom, mert rossz érzés, hogy miattuk nem lehetek együtt a párommal, és végig arra gondolok, mennyivel szívesebben lennék vele.

2011. aug. 30. 12:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
sztem ez tök normális dolog sőt ezek kellenek is ! 1általán smemi rosz nincs benne ! mer ha a csajom néha-néha elmegy a bnőivel csajos estére én nem elszek féltékeny és meg a haverokakl elmeek 1et söröznö meccset nézni stb
2011. aug. 30. 13:21
 7/15 napietus ***** válasza:
nem, ezt én is így gondolom, és nálunk így is működik. szerintem az nem normális, mikor folyton egymáson lógnak. egyébként ezt sztem inkább a nők szokták csinálni, nem a pasik. hisztis/duzzogós pasikat és nőket meg szerintem hanyagolni kéne, márcsak tenyésztési okokból is :D
2011. aug. 30. 13:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Attól hogy két ember együtt van kell hogy legyen külön életük is...
2011. aug. 30. 15:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a normális gondolkodásmód. Kirázna a hideg, ha egy fiúval csak közös programjaink lennének, kell az a szabad tér.
2011. szept. 4. 17:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen amelett vagyok hogy menjenek, megbízok benne sosem cryoltam ha nélkülem akar menni :) Persze bulizni , az más de már arra is volt példa.

21f

2011. szept. 4. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!