Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze egy csajjal?
16/fiu vok, mar feltettem 1 kerdest 1 csajjal kapcsolatba...itt a link :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Olvassatok el, es utana olvassatok itt tovabb a sztorit. . . A multkori arrol szolt h mit akarhat a csaj, es hat most taliztam vele.
o irt h talizunk? mondom igen,es aztan taliztunk. Setalgattunk, meghivtam 1 italra :DD...aztan meeg setalgattunk es haza kisertem. Utkozben atoleltem a derekat:D finom:D aztan nemsokara ra , megfogtam a kezet (ugy mint a szerelmesek szoktak:D), majd elertunk a kapujahoz, es a csaj atolelt engem, aztan en megcsokoltam:D ez egy nagyon jo csok volt:P es aztan meg kivette a kulcsot, h nyissa ki a kaput es meg1x atolelt h akkor szia stb...es megint megcsokoltam::D aztan kinyitotta a kaput:D es meg lett 1 szajpuszi, mondtam h legyen jo xd es szia szia. Aztan beszeltunk smsbe, es megkert h ne mondjam el senkinek se ami tortent...de en mar a legjobb lany baratomnak elmondtam ezt ami tortent meg az nap este...az sms elott:| Nah jo semmi gaz. (megigerte h nem mondja el senkinek)..Aztan megkerdeztem tole h ez a csok , jelent-e neki valamit, es azt mondta h o ugy akarja h baratok maradjunk es igy smarolgathatunk xd...
Aztan masnap kicsit veszekedtunk, mert a "legjobb lany baratom" akinek elmeseltem mindent, kipletykalt...es most a csaj megharagudott ram, mert mar mindenki tud mindent...
Es neki volt 1 masik orszagbol pasija...aztan meg az nap kesobb szakitottak, es nem is mertem megkerdezni tole, h jarjunk-e...
Most kerlek segitsetek hogyan jojjek ossze a csajszival? Kimeljetek a huje valaszoktol! elore is koszi
am a csaj 13 lesz xd
ma 07:56- koszi a valaszt:) es sztem se sok az a 3,5 ev.
De az a gaz, hogy hogy szerezzem meg a csajt??? mert nem tudom, segitsetek plsss...
ma 11:5- szerintem meg jo kiscsaj es azert szeretnek vele jarni:D meg szeretem<333
am meg az irasba ne koss bele, mert siettem:)
Koszonom az eddigi valaszokat:) De meg irjatok:)
Hát szerintem kérj tőle bocsánatot, és mondd el neki, hogy már azelőtt elmondtad a legjobb barátnődnek a történteket és akkor még ugyebár nem tudtad, hogy ez titok kéne maradjon, ezért lényegében nem is annyira te vagy a hibás, hanem a csaj, aki kipletykált, esetleg beszélhetsz neki az érzéseidről is, véleményem szerint meg fog bocsájtani, legalábbis ha fontos vagy neki, ha meg nem akkor úgyse lett volna ebből szerelemre épülő kapcsolat, max csak te lettél volna az a fiú, aki kielégíti a kis csaj csókhiányát:P Na szóval az a lényeg, hogy remélem meg fog bocsájtani, ha meg nem akkor nem érdemel meg téged;)...Mindenesetre drukkolok nektek
16/L
ma 15:50- nagyon szepen koszonom a valaszodat:) sokat segitettel:) ugy orulok h irt mar 1 lany is:D mert csak jobb otletet ad, mint 1 fiu:D
am meg Kedves utolso valaszolo, vlami elerhetoseged megadnad, vagy valami? en megszeretnelek ismerni
varom a valaszod:D
Te hol laksz?
e mail cím megfelel, vagy esetleg yahoo id, vagy msn?
en romaniai vok, te?
am meg a yahoom: easyrrider95
add meg te is , vagy vegyel fel:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!