Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöjjek össze egy csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze egy csajjal?

Figyelt kérdés

16/fiu vok, mar feltettem 1 kerdest 1 csajjal kapcsolatba...itt a link :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Olvassatok el, es utana olvassatok itt tovabb a sztorit. . . A multkori arrol szolt h mit akarhat a csaj, es hat most taliztam vele.

o irt h talizunk? mondom igen,es aztan taliztunk. Setalgattunk, meghivtam 1 italra :DD...aztan meeg setalgattunk es haza kisertem. Utkozben atoleltem a derekat:D finom:D aztan nemsokara ra , megfogtam a kezet (ugy mint a szerelmesek szoktak:D), majd elertunk a kapujahoz, es a csaj atolelt engem, aztan en megcsokoltam:D ez egy nagyon jo csok volt:P es aztan meg kivette a kulcsot, h nyissa ki a kaput es meg1x atolelt h akkor szia stb...es megint megcsokoltam::D aztan kinyitotta a kaput:D es meg lett 1 szajpuszi, mondtam h legyen jo xd es szia szia. Aztan beszeltunk smsbe, es megkert h ne mondjam el senkinek se ami tortent...de en mar a legjobb lany baratomnak elmondtam ezt ami tortent meg az nap este...az sms elott:| Nah jo semmi gaz. (megigerte h nem mondja el senkinek)..Aztan megkerdeztem tole h ez a csok , jelent-e neki valamit, es azt mondta h o ugy akarja h baratok maradjunk es igy smarolgathatunk xd...

Aztan masnap kicsit veszekedtunk, mert a "legjobb lany baratom" akinek elmeseltem mindent, kipletykalt...es most a csaj megharagudott ram, mert mar mindenki tud mindent...

Es neki volt 1 masik orszagbol pasija...aztan meg az nap kesobb szakitottak, es nem is mertem megkerdezni tole, h jarjunk-e...

Most kerlek segitsetek hogyan jojjek ossze a csajszival? Kimeljetek a huje valaszoktol! elore is koszi

am a csaj 13 lesz xd

2011. aug. 30. 03:44
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Kerlek segitsetek, h mit tegyek, hogyan jojjek ossze vele???
2011. aug. 30. 04:18
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jobb ötletem! Esetleg beszélj a "csajod" igazi legjobb barátnőjével hogy mit lehetne tenni szerinte!

Akk küldesz képet?

2011. aug. 30. 04:22
 13/39 A kérdező kommentje:

ez a kep likje:D : [link]

velemenyeket is varok:D

2011. aug. 30. 04:23
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

1.: Állj elé poroltóval

2.: Add a kezébe

3.: Mondd meg neki, h ha nem akar összejöni veled, le kell fújnia téged a poroltóval, mert csak így tudja eloltani az iránta érzett lángolásod

4.: Ha tényleg lefújt, elég balf@sz lehetsz :D

(Ja, csinálj az egészről videót) :D

2011. aug. 30. 04:25
 15/39 A kérdező kommentje:
ma 04:25 ez loool xd de aze kiproballtatom 1k hawerommal:D o is szerelem lazba eg xd es levideozom xd
2011. aug. 30. 04:27
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint egy kicsit fiatal de amúgy (amennyire ez megállapítható a képről) teljesen korrekt a kiscsaj! Amúgy én 15 vagyok!
2011. aug. 30. 04:27
 17/39 A kérdező kommentje:
Kisjanos- megnezted a kepet? leirtam a linket
2011. aug. 30. 04:28
 18/39 A kérdező kommentje:

Kinek mi a velemenye a csajrol?:D

es kerlek adjatok valami otletet vagy tanacsot h mit csinaljak:( mert meghalok nelkule:(

2011. aug. 30. 04:30
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Na a vidit linkeld ide majd :DD
2011. aug. 30. 04:32
 20/39 A kérdező kommentje:

ma 04:32- oke, ide linkelem xd

majd nezd meg a kepet ami be linkeltem...es varom a velemenyed a csajrol:)

2011. aug. 30. 04:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!